Galaxy Note 6 of Note 7 wordt op 2 augustus aangekondigd?

Smartphones

De tweede helft van het jaar is bijna aangebroken en dat betekent dat we over niet al te lange tijd weer een Galaxy Note-smartphone mogen verwachten, hoewel het momenteel nog niet duidelijk is of het gaat om de Galaxy Note 6 of Note 7. De website SamMobile claimt nieuwe informatie te hebben ontvangen dat mogelijk meer duidelijkheid scherpt, want een teaser zou de tijd van aankondiging en de komst van de Galaxy Note 7 met een gebogen scherm bevestigen.

Galaxy Note 6 of 7 aankondiging

Op de ‘gelekte’ foto zien we een uitnodiging/teaser voor de Galaxy Note 6 of Note 7 (Edge). Er zou een evenement op 2 augustus 2016 plaatsvinden in Alice Tully Hall, Lincoln Center in New York. Verder zien we vijf gebogen lijnen waarvan de vorm mogelijk verwijst naar de ‘7’ van de Galaxy Note 7 en de tekst “The next edge is just around the corner” zou er op kunnen duiden dat het gaat om de Galaxy Note 7 Edge. Er gaan al enige tijd geruchten dat Samsung de nummering gelijk wil trekken met de eerder dit jaar geïntroduceerde Galaxy S7-lijn.

Hoe serieus we de afbeelding moeten nemen is in onze ogen echter nog maar de vraag, want op sommige punten zijn de pixels wel heel erg goed zichtbaar, terwijl de lijnen van de muiscursor wel perfect recht lopen. Daarnaast is het ook nog maar de vraag waarom er een foto wordt gemaakt van een monitor, terwijl de afbeelding ook in digitale vorm online kon worden gezet aangezien we duidelijk zien dat er internet aanwezig is op de pc van de ‘bron’. Wij houden er daardoor sterk rekening mee dat er gerommeld is met deze Galaxy Note 6 of Note 7 teaser.

samsung galaxy note 6 of note 7

De Samsung Galaxy Note 6 of Note 7 wordt volgens de doorgaans goed geïnformeerde telefoonlekker @evleaks in ieder geval in augustus aangekondigd en gelanceerd. Het toekomstige vlaggenschip krijgt naar verluidt een 5,8” Quad HD AMOLED-scherm (2560 x 1440 pixels) met een gebogen Edge-rand. Onder de motorkap zal een Qualcomm Snapdragon 823-soc zijn te vinden of een vergelijkbare Exynos-chip in combinatie met 6GB LPDDR4-geheugen. Aan de voorzijde zou ook een irisscanner zijn geplaatst, waardoor je de Note 6 met je ogen kan ontgrendelen. Verder verwachten we dat Samsung heeft gekozen voor een 12-megapixelcamera (achter) en een 5-megapixelcamera (voor).

Samsung zou de behuizing van de phablet water- en stofdicht hebben gemaakt (IP68), een USB-C-poort hebben toegevoegd en de capaciteit van de accu ligt ergens rond de 4000mAh. De software is vermoedelijk gebaseerd op Android 6.0.1 Marshmallow en komt met een geheel nieuwe Samsung Focus-app, die qua functionaliteit is te vergelijken met BlackBerry Hub.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*