.

Nieuw lek toont schermformaten en afmetingen van Samsung Galaxy S10 en S10+

Smartphones

De verwachting is dat Samsung in 2019 verschillende varianten van de Galaxy S10 op de markt gaat brengen. Het gaat naar verluidt om de Galaxy S10 Lite, S10 en de S10+. Deze modellen zullen qua formaat, functies en ontwerp van elkaar verschillen. De Galaxy S10+ wordt het grootste toestel met een 6,4-inch scherm, terwijl de S10 Lite en het reguliere model respectievelijk beschikken over een 5,8-inch en 6,1-inch scherm. Samsung lijkt hiermee het voorbeeld van Apple te volgen, want het bedrijf uit Cupertino onthulde dit jaar de goedkopere iPhone XR naast de duurdere iPhone XS-serie.

Samsung Galaxy S10

PhoneArena heeft deze week nieuwe informatie gepubliceerd over de Galaxy S10 en S10+. De Galaxy S10 en S10+ zullen er grotendeels hetzelfde uitzien en hebben beide een opening in de rechterbovenhoek van het scherm, waardoor de bezels aan de bovenkant nagenoeg niet aanwezig zijn. Het belangrijkste verschil is dat de S10 slechts een kleine opening heeft voor een enkele lens, terwijl de S10+ een grotere ovaalvormige opening heeft voor twee camera’s aan de voorzijde. De oplossing ziet er op de Galaxy S10 wat subtieler uit, hoewel er vermoedelijk meer mogelijk is met de twee camera’s van de S10+.

Volgens de bron van de site heeft de Galaxy S10+ een 6,4-inch oled-scherm en meet de behuizing 157,7 x 75 x 7,8 mm, terwijl de S10 een 6,1-inch scherm heeft en 148,9 x 70,9 x 7,8 mm meet. Aan de achterzijde van beide modellen zijn drie camera’s geplaatst. De Galaxy S10 Lite zou het moeten doen met een enkele camera aan de voorkant en twee aan de achterkant, hoewel dat gezien de lagere prijs niet geheel verrassend is te noemen. In tegenstelling tot eerdere geruchten zullen alle Galaxy S10-modellen de 3,5mm-koptelefoonaansluiting behouden.

Er gaan geruchten dat Samsung ook nog werkt aan een vierde model met 5G-connectiviteit en een keramische achterkant, waarop vier camera’s aanwezig zouden zijn. Dit model zou pas laat in de eerste helft van 2019 verschijnen en dat is mogelijk de reden waarom we nog relatief weinig over dit model hebben gehoord.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren