Microsoft zet Lumia 950 en Lumia 950 XL per ongeluk op website

Smartphones

Microsoft heeft vandaag per ongeluk een foutje gemaakt op zijn eigen officiële site door twee nieuwe en nog aangekondigde Lumia smartphones weer te geven. Het gaat hier om de unlocked versies van de Lumia 950 en de Lumia 950 XL die vermoedelijk op 6 oktober officieel worden aangekondigd. De officiële Microsoft website bevestigt ook enkele specificaties, zoals het 5,2” QuadHD (2560 x 1440 pixels) scherm van de Lumia 950 en het 5,7” display van de Lumia 950 XL, verder zien we dat beide toestellen zoals verwacht beschikken over een 20-megapixelcamera met Zeiss-optica, 32GB opslaggeheugen met maar liefst microSD ondersteuning tot 2TB en de Lumia’s draaien weinig verassend op Windows 10 Mobile.

Lumia 950 en Lumia 950 XL

Tijdens het Windows 10 evenement op 6 oktober zullen de Lumia 950 en Lumia 950 XL nog gedetailleerder worden besproken, maar in de afgelopen weken hebben we alle specificaties al meerdere malen gepubliceerd en zijn er ook al een groot aantal persafbeeldingen en foto’s van het tweetal verschenen. Een gelekte interne presentatie toonde ook aan dat de nieuwe Lumia’s werken met het Continuum-dock om ze te transformeren van smartphone tot PC, en met Windows Hello wordt het mogelijk om met de iris van je oog de telefoon te ontgrendelen.

microsoft-lumia-950-lumia-950-xl

Verder gaan er geruchten over ondersteuning voor de Surface Pen op Lumia 950 XL en een smartcover met een ronde opening om snel toegang te krijgen tot notificaties. Beide modellen beschikken verder over een USB-C-connector en kunnen daarnaast draadloos worden opgeladen via de Qi standaard. Naast de nieuwe smartphones worden tijdens dit evenement ook de Microsoft Band 2 en Surface Pro 4 verwacht.

Het is nog niet geheel duidelijk wanneer de Lumia 950 en Lumia 950 XL te koop zullen zijn, echter maakte Microsoft vandaag wel bekend dat de vlaggenschip-winkel in New York op 26 oktober zijn deuren opent. Of beide Windows 10 smartphones vanaf die dag direct te koop zijn blijft de vraag, maar volgens bronnen van The Verge zal het in ieder geval wel mogelijk zijn om de nieuwe apparaten uit te proberen.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*