Microsoft Band 2 persafbeeldingen tonen gebogen scherm

Smartwatches

De verwachting is dat Microsoft op 6 oktober naast de nieuwe Lumia 950 en Lumia 950 XL smartphones ook de Microsoft Band 2 gaat introduceren. In het afgelopen weekend zijn er mogelijk enkele afbeeldingen verschenen waarop de wearable zou zijn te zien. De Microsoft Band 2 zou bovendien ook voor het eerst zijn weg vinden naar Europa, terwijl het originele model alleen in de Verenigde Staten en Verenigd Koninkrijk is uitgebracht.

Microsoft Band 2

Microsoft Band 2

Op de afbeeldingen zien we een wearable met een gebogen scherm, een behuizing met een metalen afwerking en twee fysieke knoppen aan de zijkant. Het ontwerp van de Band 2 lijkt veel op dat van zijn voorganger, hoewel we wel enkele duidelijke verschillen zien. De originele Band beschikt namelijk over een traditioneel vlak scherm, terwijl het scherm van de Band 2 licht is gebogen. Het ontwerp doet ons zelfs een beetje denken aan de Gear Fit van Samsung. Door het gebogen scherm van de Band 2 moet de wearable een stuk comfortabeler zijn om te dragen.

[sc:inpost-tekst ]

In het artikel van de Spaanse website wordt verder weinig gesproken over de specificaties van de Band 2, zoals de gebruikte processor, de resolutie van het scherm en ga zo maar door. Wel kunnen we uit de tekst opmaken dat het product beschikt over een hoogtemeter, zodat de tracker bijvoorbeeld weet wanneer je aan het traplopen bent.

De Microsoft Band 2 wordt op 6 oktober geïntroduceerd tijdens een persevenement dat in het teken staat van nieuwe Windows 10 Mobile apparaten, waaronder de Lumia 950 (XL) en een Surface Pro 4-tablet. Of de Band 2 in Nederland wordt uitgebracht is overigens nog maar zeer de vraag, want de bron van de site spreekt specifiek over de volgende landen: Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië, wat suggereert dat de Benelux buiten de valt.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*