Lenovo gaat Moto G (2016) vermoedelijk op 17 mei onthullen

Smartphones

Eerder deze week bevestigde Lenovo CEO, Yang Yuanqing dat er een nieuwe Moto (Motorola) smartphone zal worden gelanceerd op 17 mei, maar het is nog onduidelijk of het hier gaat om de Moto G4 of de nieuwe Moto X. Het is alweer bijna een jaar geleden dat Motorola zijn huidige Moto E, Moto G en Moto X-telefoons introduceerde en gezien het aantal gelekte Moto smartphones in de afgelopen weken komt het nieuws dan ook zeker niet als een verassing.

Moto G4 of Moto X?

Het mysterie blijft vooralsnog welk model er op 17 mei wordt gepresenteerd of worden er zelfs meerdere smartphones getoond? De volgende generatie Moto G en Moto X zijn al verschillende keren in het nieuws gespot en ook blijven er nieuwtjes verschijnen over een nieuwe versie van de Moto E. Het enige wat we weten is dat het evenement in India zal plaatsvinden en dat versterkt de vermoedens dat het naar alle waarschijnlijkheid gaat om de introductie van een betaalbare smartphone in plaats van een high-end vlaggenschip zoals de Moto X (2016).

Over de specificaties van de Motorola Moto G (2016) of Moto G4 is nog relatief weinig bekend, desalniettemin werd er recentelijk nog wel gesuggereerd dat er dit jaar twee versies van het toestel zijn gemaakt. Een standaard Moto G4 met vermoedelijk een 5-inch scherm, terwijl de Moto G4 Plus zou zijn voorzien van betere hardware en een groter scherm.

Een andere unieke eigenschap van de Moto G Plus (2016) zou het gebruik zijn van een thuisknop met een geïntegreerde vingerafdrukscanner, die net onder het scherm is geplaatst. Dat sluit echter niet aan bij de opmerkingen van Lenovo zelf, dat eerder bekendmaakte dat al zijn toestellen metalen elementen en vingerafdrukscanners zullen hebben.

Daarnaast werd er eerder deze week op Geekbench een smartphone gespot met het modelnummer XT1650, een modelnummer dat gezien de specificaties vermoedelijk geassocieerd kan worden met de nieuwe Moto X (2016). De benchmark laat zien dat de smartphones wordt aangedreven door een Snapdragon 820-soc van Qualcomm in combinatie 4G LPDDR4-geheuge en draait op Android 6.0 Marshmallow.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*