Voor- en achterkant van Motorola Moto G (2016) te zien op foto’s

Smartphones

De Motorola Moto G-serie is een schot in de roos gebleken en moederbedrijf Lenovo lijkt ook zeker geen plannen te hebben om te stoppen met de serie. Recentelijk toonden we je al een foto waarop de vermeende Moto X (2016) zou zijn te zien, echter gaat het hier naar alle waarschijnlijkheid toch om de vierde generatie Moto G (2016). Vandaag zijn er namelijk twee duidelijke foto’s opgedoken van de voor- en achterkant van de nieuwe Moto G.

Motorola Moto G (2016)

De foto’s van de nieuwe Moto G (2016) zijn van uitstekende kwaliteit en daardoor zijn er ook enkele interessante details zichtbaar. Een van de meeste opvallende veranderingen is zonder twijfel de vierkante vingerafdrukscanner onder het scherm. Lenovo maakte eerder al bekend dat alle mid-range en high-end smartphones van Motorola in 2016 worden voorzien van een vingerafdruksensor. Verder vinden we aan het bovenste gedeelte van de voorkant nog een enkele speaker met aan de rechterzijde een camera voor het schieten van selfies.

moto-g-2016

Op de tweede foto is de achterkant van de Moto G (2016) afgebeeld. Motorola heeft ook hier de nodige verandering doorgevoerd. De verticale ovalen strip bevat de cameramodule met een fasedetectieautofocus en een ronde ledflitser. Volgens de Franse website NowHereElse gaat het om dezelfde sensor die ook is gebruikt voor de LG G5, hoewel er nog concreet bewijs is om deze claims te ondersteunen. Het Motorola-logo ligt daarnaast weer in het iconische kuiltje, waarin je je vinger kan laten rusten.

De derde generatie Moto G (2015) werd in juli vorig jaar op de markt gebracht en lekte in de voorafgaande maanden al vele malen uit. Het heeft er de schijn van dat de Moto G (2016) hetzelfde lot wacht, ondanks het feit dat een lancering vermoedelijk nog wel even op zich zal laten wachten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*