.

‘Langere accuduur voor Samsung Galaxy S10’

Smartphones

Er is in de afgelopen periode al veel informatie naar buiten gebracht over de Samsung Galaxy S10-serie, echter hebben we nog vrijwel niets gehoord over de accu’s van de verschillende modellen. De telecominsider Ice Universe publiceerde deze week een foto waarop de cases zijn te zien voor de Galaxy S10, S10 en S10+. Op de foto wordt ook het schermformaat weergegeven en de capaciteit van de accu.

Accuduur Galaxy S10-serie

Op basis van deze informatie krijgt de Galaxy S10 Lite een 5,8-inch scherm, een 6,1-inch scherm voor de Galaxy S10 en de Galaxy S10+ heeft een 6,4-inch scherm. De toestellen krijgen respectievelijk een accu met 3100 mAh, 3500 mAh en 4000 mAh. De capaciteit van de accu’s is in vergelijking met de Galaxy S9-serie ongewijzigd gebleven, maar dat hoeft niet te betekenen dat de accuduur ook identiek is.

De Galaxy S10-serie wordt namelijk aangedreven door de Exynos 9820-soc van Samsung. Deze chip wordt op het 8nm-procedé van het bedrijf gemaakt, terwijl zijn voorganger op 10nm werd geproduceerd. Dit zorgt niet alleen voor betere prestaties, want de efficiëntie is maar liefst 40 procent beter. Daarnaast is de verwachting dat de Galaxy S10 gebruik zal maken van usf 3.0-opslag, waarvoor er nu ondersteuning aanwezig is.

Lees meer → Samsung komt dit jaar met vijf verschillende Galaxy S10-modellen.

Samsung gaat dit jaar een nieuw ontwerp introduceren voor de Galaxy S10-serie. Het bedrijf heeft de bezels aan de boven- en onderkant drastisch verminderd en in de rechterbovenhoek van het scherm zijn openingen gecreëerd voor de camera’s aan de voorzijde. De ultrasone vingerafdruksensor wordt geïntegreerd in het scherm en dat betekent dat er aan de achterzijde niet langer een fysieke vingerafdrukscanner aanwezig is.

Eerdere geruchten hebben gesuggereerd dat Samsung de Galaxy S10-serie op 20 februari gaat onthullen, enkele dagen voor de start van het Mobile World Congress in Barcelona. De Galaxy S10 Lite, S10 en S10+ zullen per direct beschikbaar zijn voor pre-order, terwijl de lancering op vrijdag 8 maart zal plaatsvinden. Onduidelijk is nog wat de toestellen in Nederland gaan kosten. In de tweede helft van 2019 worden daarnaast nog twee Galaxy S10-modellen met ondersteuning voor 5G verwacht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren