.

iPhone 8, iPhone 7s Plus en 7 Plus met elkaar vergeleken

Smartphones

De aankomende iPhone 8 kan op de nodige interesse rekenen van consumenten, want Apple komt voor het eerst in drie jaar weer met een geheel nieuwe ontwerp. Dat zou echter niet de enige nieuwe iPhone zijn, want als we de geruchten mogen geloven zijn er ook nog twee andere modellen in ontwikkeling: de 4,7-inch iPhone 7s en de 5,5-inch iPhone 7s Plus. Het tweetal heeft nog niet veel aandacht gekregen, ondanks het feit dat het ontwerp op enkele punten is aangepast.

iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone 8 Pro?

YouTube-gebruiker Danny Winget publiceerde vandaag een nieuwe video, waarin hij de vermoedelijk ontwerpen van de nieuwe iPhone 7s Plus en iPhone 8 vergelijkt met een bestaande iPhone 7 Plus. Het is overigens nog onbekend of Apple daadwerkelijk voor deze naamgeving kiest, zo gaan er ook geruchten dat het high-end model met oled-scherm als de iPhone 8 Pro wordt geïntroduceerd, terwijl de modellen met lcd-scherm onder de namen iPhone 8 en iPhone 8 Plus worden uitgebracht. Om het zo duidelijk mogelijk te houden, zullen we in dit artikel gebruik blijven maken van de namen iPhone 7 Plus, 7s Plus en iPhone 8.

De iPhone 7s Plus heeft dezelfde zilvergekleurde behuizing als een iPhone 8-dummy die eerder deze week verscheen. Op die foto’s zagen we de iPhone 8 in de kleuren zwart, goud en zilver, en volgens de informatie van KGI Securities-analist Ming-Chi Kuo worden de nieuwe iPhones alleen in deze kleuren uitgebracht. Een andere verandering ten opzichte van de bestaande iPhone 7-serie, is dat de modellen voorzien zijn van een glazen achterkant. Deze aanpassing zorgt ervoor dat de toestellen voor het eerst in de iPhone-serie draadloos kunnen worden opgeladen.

Afgezien van de glazen achterkant, ziet de iPhone 7s Plus er heel vergelijkbaar uit met de huidige iPhone 7 Plus, met dezelfde horizontaal geplaatste dubbele camera, poorten, knoppen, flinke bezels en een thuisknop. De antennestrepen zijn vanwege het glas ook minder zichtbaar.

Qua formaat is de iPhone 7s Plus vrijwel net zo groot als de iPhone 7 Plus, maar veel groter dan de iPhone 8. De iPhone 8 heeft een scherm dat bijna net zo groot is als het scherm van de iPhone 7 Plus, maar vanwege de smallere schermranden en het ontbreken van de thuisknop, is de behuizing een stuk kleiner.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren