.

‘iPhone 8, iPhone 7s en 7s Plus komen in zwart, zilver en goud’

Smartphones

De iPhone 8, iPhone 7s en 7s Plus zullen slechts in drie verschillende kleuren worden aangeboden, zo claimt KGI Securities-analist Ming-Chi Kuo. De doorgaans goed geïnformeerde analist claimt dat het drietal in de kleuren zwart, zilver en goud zal worden aangeboden.

iPhone 7s, 7s Plus en 8

Eerder in het jaar sprak Kuo de verwachting uit dat de iPhone 8 in minder kleurvarianten beschikbaar zal komen dan de bestaande iPhone 7-serie, maar hij maakte destijds geen melding van de iPhone 7s en 7s Plus. Eerder deze week zagen we de behuizing van de iPhone 8 al in deze drie kleuren verschijnen, hoewel de kleur goud beter is om te omschrijven als koper. Mogelijk betrof het een dummy en het is daarom onduidelijk of dit een nauwkeurige weergave is van die kleuren die we kunnen verwachten. Als Apple van plan is om de nieuwe iPhones in slechts drie kleuren uit te brengen, dan betekent het dat we afscheid nemen van de kleuren roségoud en matzwart.

Volgens Kuo zullen de iPhone 8, iPhone 7s en iPhone 7s Plus ondersteuning bieden voor snel opladen, maar gebruikers zullen daarvoor wel een losse usb-c-adapter moeten aanschaffen om dit mogelijk te maken. De huidige iPad Pro heeft een soortgelijke functie wanneer het gebruik maakt van de 29W usb-c-oplader van de MacBook.

Kuo is van mening dat Apple eind augustus begint met een productie verificatie test, wat moet leiden tot de start van de massaproductie van de iPhone 8 rond half september. De analist voorspelde eerder dat de massaproductie pas in oktober van start zou gaan. Door de vroegere start van de massaproductie, zullen de drie nieuwe iPhones net als in voorgaande jaren in september worden gelanceerd. De iPhone 8 met oledscherm zal beperkt worden aangeboden; Kuo verwacht dat er in het derde kwartaal van 2017 ongeveer 2 tot 4 miljoen exemplaren van de iPhone 8 worden verscheept.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren