iPhone 6S en iPhone 6S Plus krijgen FaceTime camera met flitser

Smartphones

iPhone 6S & 6S Plus Camera Led FlitserIn de broncode van verschillende iOS 9 bestanden zijn aanwijzingen gevonden dat toekomstige iPhone modellen een betere FaceTime camera aan de voorzijde krijgen. Het zou mogelijk gaan om een nieuwe selfie camera aan de voorzijde met een led-flitser en ondersteuning voor video’s in 1080p. Daarnaast zouden features als panorama en slow-motion straks ook te gebruiken zijn in combinatie met de nieuwe FaceTime camera.

Nieuwe FaceTime camera voor iPhone 6s?

Het bestand CAMCaputeCapabilities in iOS 9 bevat volgens ontwikkelaar Hamza Sood verwijzingen als CAMCaptureCapabilities isFront1080p120Supported, wat lijkt te duiden op een slow-motion feature voor de camera aan de voorzijde. Op de iPhone 6 en iPhone 6 Plus vinden we momenteel nog een 1,2-megapixel FaceTime camera waarmee video’s in 720p kunnen worden opgenomen.

[sc:inpost-tekst ]

Onduidelijk is op dit moment nog of de volgende generatie iPhone modellen, vermoedelijk de iPhone 6S en iPhone 6S Plus, al gebruik gaan maken van deze nieuwe mogelijkheden of dat we zullen moeten wachten op de iPhone 7. In de afgelopen jaren heeft Apple vrijwel elke keer de camera aan de achterzijde voorzien van een flinke upgrade, echter bleef de selfie camera achter, ondanks de toenemende populariteit van selfies. Mogelijk heeft het bedrijf daarom nu toch besloten om enkele grote upgrades te introduceren voor de camera aan de voorzijde van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus.

Naast een nieuwe selfie-camera gaan er ook geruchten dat de camera aan de achterzijde van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus een flinke verbetring gaat krijgen. Volgens verschillende bronnen zal de camera van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus de grootste verbeteringen brengen sinds de komst van de eerste iPhone, waarbij er zelfs wordt gesproken over foto’s in DSLR-achtige kwaliteit.

Recentelijk bevestigde Apple nog de overname van een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van dual-sensor camera’s voor mobiele producten. De technologie moet resulteren in foto’s van hogere kwaliteit in alle situaties, maar het is onduidelijk of de technologie al te vinden zal zijn in de iPhone 6S en iPhone 6S Plus. Beide toestellen worden dit najaar verwacht, vermoedelijk in de loop van september.

[sc:iphone6 ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*