iPhone 6S behuizing toont vrijwel identiek ontwerp

Smartphones

iphone-6sDe iPhone 6S zal naar alle waarschijnlijkheid ergens in september of oktober op de markt worden gebracht, maar qua uiterlijk lijken we niet veel veranderingen te hoeven verwachten. De website 9to5Mac publiceerde vandaag namelijk een groot aantal foto’s waarop de achterkant van het toestel is te zien. Volgens het rapport is de achterkant identiek aan dat van de huidige iPhone 6, zo is de telefoon net zo dik en breed, en zijn er intern slechts een klein aantal verschillen te zien.

De gelekte foto’s van de iPhone 6S laten zien dat de Lightning connector, speakers, microfoons, hoofdtelefoonaansluiting, volume knoppen, mute knop, aan/uit knop, simslot, opening voor de camera en flitser en de antenne lijnen identiek zijn aan dat van de iPhone 6. Een grote verassing is dat overigens niet, want de “S” aanduiding staat doorgaans voor een identiek ontwerp met nieuwe interne hardware, zoals bijvoorbeeld een snellere processor en een betere camera.

[sc:adsense-tekst ]

Geruchten dat de iPhone 6S zou zijn voorzien van een dual-lens camera systeem lijken in ieder geval niet te kloppen. Daarnaast is het onduidelijk of de lens van de camera opnieuw uit te behuizing zal steken, hoewel de kans groot is dat er wel een nieuwe camera met aangepaste lens zal worden gebruikt. Ook de lijnen van de antenne zijn nog steeds zichtbaar, ondanks een recent ontdekt patent dat een techniek beschreef om deze lijnen te verbergen op de achterkant van de iPhone.

Aan de binnenzijde van de vermoedelijke iPhone 6S behuizing zien we wel dat locatie van de verschillende schroeven is aangepast, wat suggereert dat er een nieuwe logicboard en andere componenten worden gebruikt voor het nieuwe toestel.

In de komende dagen zal de site meer informatie publiceren over de iPhone 6S, waaronder enkele nieuwe interne onderdelen en chips voor de volgende iPhone. Hierdoor krijgen we mogelijk een blik wat voor nieuwe features en verbeteringen de iPhone 6S ons gaat brengen.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*