Huawei Mate 9 te zien in acht verschillende kleuren

Smartphones

De verwachting is dat de Huawei Mate 9 in november wordt geïntroduceerd, en volgens verschillende geruchten wordt de high-end smartphone voorzien van een nieuwe processor en een dubbele camera. Daarnaast zou de Mate 9 in maar liefst 9 kleuren worden aangeboden en een nieuw lek lijkt dit vandaag te bevestigen. Op het Chinese Weibo zijn namelijk enkele renders van de Mate 9 gepubliceerd in acht verschillende kleuren.

Huawei Mate 9 renders

In de afgelopen jaren zien we dat populaire smartphones in steeds meer kleuren worden aangeboden, echter is het aantal van acht of negen niet gebruikelijk. Het gaat naar verluidt om de volgende kleuren: Amber Gold, Ceramic White, Amber Gray, Rose Gold, Moonlight Silver, Sky Gray, Mocha Gold, Champagne Gold en Enamel Gloss Black.

Het ontwerp van de Mate 9 komt overeen met wat we tot nu toe hebben gezien. De behuizing is zoals gebruikelijk bij Huawei vervaardigd van aluminium en de schermranden zijn indrukwekkend smal gehouden. Aan de achterzijde vinden we een dubbele camera met Leica-lenzen, een laserautofocus, een tweekleurige led-flitser en een vingerafdrukscanner.

Beide sensoren zouden in staat zijn om foto’s vast te leggen in een maximale resolutie van 20-megapixels, waarbij de één wordt gebruikt voor zwart-wit en de ander voor kleur. Hetzelfde idee heeft het bedrijf gebruikt voor de Huawei P9 en de combinatie tussen de twee moet ervoor zorgen dat er meer licht wordt opgevangen.

De Mate 9 wordt aandreven door Huawei’s nieuwe Kirin 960-soc. Deze chip zal met een 16nm-procedé worden geproduceerd en maakt gebruik van de nieuwe Cortex A73-cores van ARM. Er schijnen drie configuraties in ontwikkeling te zijn: 4GB RAM/64GB, 4GB RAM/128GB en 6GB RAM/256GB. Het scherm heeft een diagonaal van 5,9-inch en een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De EMUI-interface zal gebaseerd zijn op Android 7.0 Nougat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*