.

Hands-on video met een iPhone 8-dummy

Smartphones

De lancering van de iPhone 8 komt steeds dichterbij en in de afgelopen weken hebben we al verschillende renders, behuizingen en andere klonen zien verschijnen. Ze geven ons een idee van wat we mogen verwachten wanneer de iPhone 8 wordt aangekondigd met het radicaal nieuwe ontwerp en het oled-scherm.

De website MacRumors heeft zijn hand weten te leggen op een hoogwaardige iPhone 8-dummy in zilver. Het toestel heeft zoals verwacht een glazen achterkant en een voorkant die vrijwel alleen bestaat uit scherm. Vanwege de glazen achterzijde zal het ook mogelijk zijn om de iPhone 8 draadloos op te laden. Het frame is eveneens zilverkleurig, net als de schermranden en de strook boven het scherm. In deze strook zitten verschillende componenten verwerkt, zoals een speaker, een FaceTime-camera met gezichtsherkenningtechnologie, een nabijheidssensor en een lichtsensor.

Aan de ene kant is een langwerpige aan/uit-knop geplaatst, terwijl we aan de andere zijde de volumeknoppen en een mute-knop vinden. De onderzijde is voorzien van een Lightning-poort en gaten voor de speaker; een 3,5mm-koptelefoonaansluiting ontbreekt nog steeds.

De iPhone 8 is iets groter dan de iPhone 7 en veel kleiner dan een iPhone 7 Plus, ondanks het feit dat het schermformaat vergelijkbaar is met het 5,5-inch scherm van de Plus-modellen, omdat er nog slechts een dunne schermrand zichtbaar is op de iPhone 8. Apple neemt daarom afscheid van de vingerafdrukscanner, omdat er niet langer plaats is voor een fysieke thuisknop. Er gingen geruchten dat Apple de technologie zou willen inbouwen in het scherm, echter suggereren verschillende betrouwbare bronnen dat de technologie wordt vervangen door gezichtsherkenning.

Apple zou de iPhone 8 in drie verschillende kleuren willen aanbieden: glanzend zwart, koper/goud en zilver. Het is nog wachten op de officiële onthulling van de iPhone 8, maar alle informatie komt overeen met eerder gepubliceerde schematische tekeningen en informatie die werd ontdekt in de door Apple uitgebracht firmware voor de HomePod speaker.

De iPhone 8 zal naar verluidt in september worden aangekondigd en uitgebracht. Naast de iPhone 8 zou het bedrijf ook plannen hebben om de iPhone 7s en 7s Plus op de markt te brengen. Beide modellen zullen in tegenstelling tot de iPhone 8 niet beschikken over een oled-scherm, maar een lcd-scherm. Het ontwerp van deze toestellen is gebaseerd op de iPhone 7-serie, echter zou de achterkant gemaakt zijn van glas om draadloos opladen mogelijk te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren