Hands-on video met de vermeende iPhone 8

Smartphones

Een week geleden verschenen er enkele foto’s van het vermeende ontwerp van de iPhone 8 en op dinsdag is er nu ook een korte hands-on video gepubliceerd. Het gaat om het identieke ontwerp en de video geeft ons mogelijk een idee wat we later dit najaar van de iPhone 8 kunnen verwachten.

iPhone 8

De video werd door Benjamin Geskin en Twitter geplaatst en duurt slechts tien seconden. In de video zien we alle geruchten terugkomen, zoals het glazen ontwerp met afgeronde randen, een verticaal geplaatste cameramodule, een voorkant zonder thuisknop en ook lijkt de behuizing van de iPhone 8 een fractie dikker te zijn dan de huidige modellen.

We verwachten dat de mockup identiek is aan het lek van vorige week. Het ontwerp van deze mockup is naar verluidt gebaseerd op basis van schematische tekeningen van de iPhone 8, die eerder door accessoirefabrikanten werden gelekt. Het lek komt eveneens overeen met foto’s van een CNC-model, die afkomstig zou zijn uit de fabrieken van Foxconn. Dit ontwerp toonde twee camera’s aan de voorzijde en een schermrand van 4mm. De iPhone 8 zou ongeveer 7,1 mm dik zijn.

Geskin publiceerde helaas geen verdere informatie wat betreft de nieuwe video. De telefoonlekker is een relatief nieuw gezicht in de telecomwereld en heeft een enigszins twijfelachtige reputatie opgebouwd door eigengemaakte renders als officiële afbeeldingen te presenteren. We zullen daarom moeten afwachten of zijn bronnen daadwerkelijk betrouwbaar zijn en of de iPhone 8 er echt zo uit komt te zien.

De verwachting is dat de iPhone 8 in de herfst wordt geïntroduceerd samen met de iPhone 7s en iPhone 7s Plus. Er worden grote tekorten verwacht en daardoor zou de lancering kunnen worden uitgesteld tot oktober of november, hoewel dergelijke geruchten vrijwel ieder jaar verschijnen en ze uiteindelijk vaak niet blijken te kloppen.

Wat vinden jullie van het ontwerp; ziet de vermeende iPhone 8 er beter uit dan de Samsung Galaxy S8? Laat het ons weten in de reacties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*