.

Is dit het definitieve ontwerp van de iPhone 8?

Smartphones

De iPhone 8 is zonder twijfel de telefoon waar in de komende periode het meest naar wordt uitgekeken. Het aankomende vlaggenschip van Apple krijgt naar alle waarschijnlijkheid een nieuw glazen ontwerp en een groter scherm ten opzichte van voorgaande modellen. In de afgelopen periode zijn er verschillende renders en mockups van de iPhone 8 verschenen, echter claimt BGR in het bezit te zijn van foto’s die het uiteindelijke ontwerp tonen.

iPhone 8

Foto’s van mockup gepubliceerd

Van Apple weten we dat het werkt aan verschillende prototypes van de iPhone 8 voordat het een besluit neemt over het ontwerp en de bijbehorende specificaties. De gelekte afbeeldingen tonen een mockup van de vermeende iPhone 8, die gebaseerd zou zijn op de onlangs gelekte schematische tekeningen.

De geruchten blijven echter nog steeds uiteenlopen, zo wordt er gesproken over een vingerafdruksensor die geïntegreerd zou zijn in het scherm van de iPhone 8, terwijl andere bronnen claimen dat de technologie nog niet klaar is, waardoor Touch ID moet worden verplaatst naar de achterkant van de telefoon. Helaas kunnen we uit de beelden niet opmaken voor welke oplossing Apple heeft gekozen. De 3,5mm-koptelefoonaansluiting ontbreekt nog steeds op de nieuwe iPhone 8. Daarnaast achten we het aannemelijk dat de nieuwe telefoon ondersteuning biedt voor draadloos opladen.

Op de afbeeldingen zien we dat de iPhone 8 is voorzien van een licht gekromde glasplaat aan de voor- en achterkant, terwijl het oledscherm vermoedelijk vlak is. Het frame is gemaakt van aluminium. Aan de achterzijde is te zien dat de cameramodule nog steeds buiten de behuizing steekt. Het gaat om een dubbele camera met een led-flitser en microfoon. We verwachten dat deze camera’s het mogelijk maken om, net als op de iPhone 7 Plus, optisch te zoomen. Bovendien zou de camera augmented reality-functies naar de iPhone 8 brengen.

Apple zal de iPhone 8 naar verluidt in september willen onthullen, alhoewel de lancering pas mogelijk in oktober of november zal plaatsvinden als de recente geruchten over productieproblemen uiteindelijk blijken te kloppen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren