Geen Android 5.0 update voor Samsung Galaxy Note II

Smartphones

note_2323527bOnlangs bereikte ons het opvallende bericht dat Samsung plannen zou hebben om de Galaxy Note 2 te updaten naar Android 5.0 Lollipop, maar mogelijk zal niet ieder continent de update ontvangen. Op de Facebook pagina van Samsung Gulf is namelijk te lezen dat de Android 5.0 update voor de Galaxy Note 2 daar in ieder geval niet zal worden uitgebracht. Wat dit zal betekenen voor de rest van de wereld is nog onduidelijk, maar de kans is groot dat het twee en half jaar oude toestel in sommige landen zal blijven steken op Android 4.4.2 KitKat.

Of de update voor de Galaxy Note 2 nog wel in Nederland zal verschijnen is onzeker, ondanks het feit dat enkele maanden geleden de Poolse divisie van Samsung nog bevestigde dat de update voor de Note II in de planning zou staan. Het zal niet voor het eerst zijn dat een Lollipop update afhankelijk van het continent is, echter is het ook mogelijk dat de update in zijn geheel geschrapt is.

[sc:inpost-tekst ]

Persoonlijk achten wij de kans groter dat de update er niet gaat komen dan wel, want zelfs toestellen die net iets ouder zijn dan een jaar worden al overgeslagen en dat is 1 van de vele redenen waarom er nog altijd zoveel verschillende versies van Android in de omloop zijn. De Galaxy Note 2 was absoluut een vlaggenschip ten tijde van lancering, maar of dat voldoende is om de Android 5.0 update te mogen verwachten blijft vooralsnog nog de vraag.

Eerder vandaag bevestigde HTC al dat de One Mini en One Mini 2 niet worden geüpdatet vanwege tegenvallende prestaties.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*