Galaxy Note 2 en Galaxy S4 krijgen Android 5.0 update

Samsung

Android_Lollipop_Liste-0dbd07cfabd323ceDat de Samsung Galaxy S4 in aanmerking komt voor de Android 5.0 Lollipop is inmiddels al enige tijd duidelijk, maar nu blijkt dat de twee jaar oude Galaxy Note 2 de update in 2015 ook mag verwachten. Dankzij de Finse divisie van Samsung weten we precies welke toestellen het bedrijf in 2015 gaat updaten naar het Android 5.0 Lolliop besturingssysteem. In het overzicht zijn naast de opvallende Galaxy Note 2 ook een aantal voor de hand liggende smartphones te zien.

Samsung Android 5.0 update

De grote verassing op de lijst is zonder twijfel de Galaxy Note 2. Deze tweede generatie phablet uit de Note serie werd in september 2012 op de markt gebracht en doorgaans gaat de ondersteuning van software bij Samsung niet verder dan twee jaar of twee grote updates. Mocht de informatie blijken te kloppen, dan kunnen we deze koerswijziging alleen maar toejuichen. Naast de Note 2 mogen ook Note 3 en Galaxy Note 4 gebruikers in 2015 de update verwachten, maar dat is moeilijk nieuwe informatie te noemen.

Verder komt de Galaxy S5 Mini nog aan de beurt, terwijl de Galaxy S5 in enkele landen al is geüpdatet naar Android 5.0. De Samsung Galaxy Alpha en Galaxy S4 zijn ook op de lijst te vinden.

Wanneer de update voor de bovenstaande Samsung smartphones exact zal worden uitgebracht is nog niet geheel duidelijk. Normaal gesproken ontvangen de duurdere en nieuwere toestellen eerst de update en volgen daarna pas de oudere modellen, waaronder de Galaxy Note 2 en Galaxy S4.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*