Geen Android 5.0 update voor HTC One Mini en One Mini 2

Smartphones

Android 5.0 voor Galaxy Note II, Galaxy Alpha en Galaxy S5 MiniIn oktober vorig jaar bevestigde HTC dat de One Mini 2 zou worden geüpdatet naar Android 5.0 Lollipop, echter ziet het er naar uit dat de update uiteindelijk toch is geannuleerd. In een reactie op Twitter liet het bedrijf weten dat de prestaties van de One Mini 2 niet voldoende zijn voor een optimale ervaring en daarom wordt de update niet uitgebracht.

Het is dan ook geen grote verassing dat de originele HTC One Mini ook niet de update zal ontvangen. Dit toestel werd in 2013 kort na de originele M7 uitgebracht. Desondanks blijft het opmerkelijk dat bedrijven wel graag gebruik maken van hun populaire lijn om een product in de markt te zetten, maar in veel gevallen niet de ondersteuning leveren die daarbij past.

Gezien de hardware van beide modellen is de keuze ook vreemd te noemen, maar de kans is groot dat de Sense interface voor de nodige problemen zorgt, want toestellen als de Moto G met vrijwel dezelfde hardware draaien al enige tijd zonder problemen op de Android 5.0 update.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*