Foto’s verschenen van iPhone 7 Plus prototype

Smartphones

Een Chinese Weibo-gebruiker heeft vandaag enkele foto’s gepubliceerd waarop de vermeende iPhone 7 Plus zou zijn te zien. De beelden lijken authentiek te zijn en komen overeen met de schematische tekeningen die tot op heden zijn verschenen. Het uiterlijk van de iPhone 7 Plus is in vergelijking met de huidige modellen grotendeels ongewijzigd gebleven met vier kleine aanpassingen.

iPhone 7 Plus

Laten we beginnen met de voorzijde, want het scherm en de thuisknop zien er precies hetzelfde uit als op de iPhone 6s. Het goede nieuws is dat dit betekent dat de geruchten over een aanraakgevoelige thuisknop niet kloppen en dat de knop nog gewoon fysiek kan worden ingedrukt. Aan de linkerkant vinden we de gebruikelijke volumeknoppen en vooralsnog helaas geen muteknop, terwijl er aan de andere zijde een knop is te vinden voor het in- of uitschakelen van de iPhone 7 Plus.

De grootste verschillen tussen de iPhone 7 Plus en iPhone 6s Plus zijn waarneembaar aan de achterzijde. In de linker bovenhoek is zoals je kan zien gekozen voor een dubbele camera, waarbij het nog altijd onduidelijk is wat deze cameramodule voor extra’s te bieden heeft. Volgens eerder geruchten zou het met deze technologie mogelijk moeten worden om optisch te zoomen. Naast de camera is een microfoon en led-flitser geplaatst.

Daarnaast zijn de antennestrepen op de iPhone 7 Plus eveneens onder handen genomen. Waar ze in de afgelopen twee jaren nog horizontaal over de achterkant liepen, daar zijn nu alleen nog zichtbaar op de boven- en onderste rand van de achterzijde. Het zorgt er in onze ogen voor dat het ontwerp wat eleganter oogt. De laatste wijziging is de toevoeging van de Smart Connector (de drie contactpuntjes), die werd geïntroduceerd voor de iPad Pro. Deze aansluiting wordt op de iPad Pro gebruikt om accessoires, zoals het Smart Keyboard, te koppelen en we vermoeden dat de Smart Connector op de iPhone 7 Plus hetzelfde doel heeft.

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zullen tijdens het jaarlijkse Apple persevenement in september worden aangekondigd. De huidige iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €664 en €767 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*