Eerste foto van Samsung Galaxy S10 gepubliceerd

Smartphones

We zijn nog slechts een paar maanden verwijderd van de onthulling van de Samsung Galaxy S10-serie en dat betekent dat de geruchtenmolen inmiddels op volle toeren draait. Een nieuw lek van Evan Blass, ook wel bekend als Twitter-gebruiker @evleaks, toont voor het eerst een foto van de reguliere Galaxy S10 met een opening in de rechterbovenhoek van het scherm.

Foto Samsung Galaxy S10

Blass claimt dat deze Galaxy S10 de codenaam ‘Beyond1’ heeft gekregen en zoals je kan zien gaat het om het inmiddels veelbesproken Infinity O-scherm van Samsung. Het bedrijf heeft een opening in het scherm gecreëerd voor de camera aan de voorzijde, terwijl concurrenten als Apple, Huawei, LG en OnePlus voor een inkeping aan de bovenkant van het scherm hebben gekozen.

De eerste foto van de Samsung Galaxy S10, codenaam Beyond.

De Galaxy S10 in kwestie lijkt in een case te zitten, hoewel de volumeknop en Bixby-knop zichtbaar zijn aan de linkerzijde van de telefoon; aan de rechterzijde is een opening te zien voor de aan/uit-knop. In een latere tweet maakte Blass bekend dat de Galaxy S10-serie ondersteuning zal bieden voor omgekeerd draadloos opladen, waarbij het toestel zal fungeren als een draadloos oplaadstation voor andere apparaten, zoals oordopjes, smartwatches of een andere telefoon.

Lees meer → Samsung komt dit jaar met vijf verschillende Galaxy S10-modellen.

De telecominsider heeft in het verleden talloze renders en foto’s van onaangekondigde smartphones gepubliceerd, waardoor we weinig twijfels hebben over de authenticiteit van de foto. Bovendien komen de beelden overeen met wat we tot op heden van de Galaxy S10-serie hebben gezien.

Eerdere geruchten hebben gesuggereerd dat Samsung de Galaxy S10-serie op 20 februari gaat onthullen, enkele dagen voor de start van het Mobile World Congress in Barcelona. De Galaxy S10 Lite, S10 en S10+ zullen per direct beschikbaar zijn voor pre-order, terwijl de lancering op vrijdag 8 maart zal plaatsvinden. Onduidelijk is nog wat de toestellen in Nederland gaan kosten. In de tweede helft van 2019 worden daarnaast nog twee Galaxy S10-modellen met ondersteuning voor 5G verwacht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*