Dit is de Samsung Galaxy S7 Edge in Glossy Black

Smartphones

Eerder deze week kon je lezen dat Samsung plannen heeft om een extra kleurvariant aan de Galaxy S7-serie toe te voegen. Het Zuid-Koreaanse bedrijf zou een glanzend zwarte versie van de Galaxy S7 en S7 Edge op de markt willen brengen, vergelijkbaar met de gitzwarte iPhone 7 en 7 Plus. Vandaag kunnen we deze geruchten bevestigen, want op het Chinese Weibo zijn een aantal foto’s gepubliceerd van de Galaxy S7 Edge in Glossy Black.

Nieuwe kleurvariant voor Galaxy S7

Volgens de bron gaat het om de Galaxy S7 Edge Emperor Edition, die standaard is voorzien van 128GB opslag in plaats van 32GB. In het bericht wordt gesproken over een lancering in de Verenigde Staten, echter hoeft dit niet automatisch te betekenen dat er geen internationale lancering zal plaatsvinden. Het is naar verluidt de bedoeling dat de Galaxy S7 Edge in Glossy Black ergens in december op de markt wordt gebracht, vermoedelijk ruimschoots voor de naderende feestdagen.

Over de betrouwbaarheid van de gepubliceerde foto’s hebben we weinig twijfels, want een Samsung official zit achter de Weibo-account. De Galaxy S7 Edge in Glossy Black lijkt veel op het huidige Black Onyx, echter heeft de behuizing nu een glanzende afwerking gekregen en een zwart frame. Samsung lijkt daarmee een alternatief te bieden voor de iPhone 7 of 7 Plus in gitzwart, hoewel de achterkant van de Samsung-telefoons is afgewerkt met Gorilla Glass 5 in tegenstelling tot de aluminium behuizing van de iPhone, die erg gevoelig blijkt te zijn voor krasjes.

Je kan in de nabije toekomst mogelijk een keuze maken uit maar liefst zeven verschillende kleuren: Glossy Black (glanzend zwart), Black Onyx (zwart), Silver Titanium (zilver), White Pearl (wit), Gold Platinum (goud), Blue Coral (blauw) en eerder werd ook de Pink Gold-variant (roségoud) toegevoegd. De Galaxy S7 Edge in Blue Coral verschijnt begin 2017 in Nederland.

De Galaxy S7 en S7 Edge zijn momenteel vanaf 599,00 euro te koop: KPN ,T-MobileVodafoneTele2Coolblue, Belsimpel, Mobiel.nlMedia Markt en GSMWijzer. Schaf je vóór 5 december een Galaxy S7 aan dan ontvang je 50 euro cashback of 100 euro bij aanschaf van de Galaxy S7 Edge.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren