Samsung Galaxy S7 en S7 Edge in Glossy Black op komst?

Smartphones

Samsung onthulde onlangs de Galaxy S7 Edge in de kleur Blue Coral, maar volgens een nieuw gerucht werkt het bedrijf aan nog een nieuwe kleurvariant voor de Galaxy S7 en S7 Edge. Het Zuid-Koreaanse bedrijf zou namelijk plannen hebben om in december een Glossy Black aan het aanbod toe te voegen.

Galaxy S7 in Glossy Black

Deze nieuwe kleur moet de concurrentie aangaan met de iPhone 7 en 7 Plus in glanzend gitzwart, een kleur die bij Apple overigens alleen te verkrijgen is in combinatie met 128GB of 256GB opslag. Samsung hoopt met deze kleuren hun verkoopcijfers een zetje in de goede richting te gegeven, vooral na het Galaxy Note 7-fiasco.

Het is de bedoeling dat de Galaxy S7 en S7 Edge in Glossy Black eerst alleen in thuisland Zuid-Korea op de markt worden gebracht, een locatie waar de S7 Edge in Blue Coral al beter presteert dan de iPhone 7. Cijfers van retailers laten zien dat er dagelijks ongeveer 15.0000 exemplaren van de S7 Edge worden verkocht, terwijl de iPhone 7 goed is voor 10.000 stuks per dag.

Na de problemen met de Galaxy Note 7 heeft Samsung de productie van de Galaxy S7 en S7 Edge opgeschroefd, omdat het bedrijf verwacht dat veel Note 7-gebruikers de overstap zullen maken naar een van hun andere high-end smartphones. De Galaxy S7 en S7 Edge zijn momenteel de enige vlaggenschepen van Samsung en inmiddels al bijna negen maanden oud, waardoor het alles uit de kast moet halen om ze in het nieuws te houden.

Meer kleurvarianten

Een van de strategieën lijkt te zijn om nieuwe kleurvarianten van de Galaxy S7 en S7 Edge op de markt te brengen, waaronder Blue Coral en Glossy Black. Het is nog onbekend of Samsung plannen heeft om Glossy Black op een later moment in Nederland te introduceren, terwijl de Galaxy S7 Edge in Blue Coral vanaf begin 2017 leverbaar zal zijn.

De Galaxy S7 en S7 Edge zijn momenteel vanaf 599,00 euro te koop: KPN ,T-MobileVodafoneTele2Coolblue, Belsimpel, Mobiel.nlMedia Markt en GSMWijzer. Schaf je vóór 5 december een Galaxy S7 aan dan ontvang je 50 euro cashback of 100 euro bij aanschaf van de Galaxy S7 Edge.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren