.

Apple komt in 2019 met opvolgers van iPhone XS (Max) en XR

Smartphones

Apple is naar verluidt van plan om dit jaar opnieuw drie nieuwe iPhones te introduceren. Het is nog onbekend hoe de opvolgers van de iPhone XS (Max) en iPhone XR gaan heten, hoewel de keuze voor de iPhone XI en iPhone XI Max voor de hand ligt.

Drie nieuwe iPhones in 2019

De nieuwe iPhones zullen volgens bronnen van The Wall Street Journal worden uitgerust met nieuwe camera‚Äôs, waarbij de opvolger van de iPhone XS Max een cameramodule zou krijgen met drie lenzen. Eerder deze week verscheen er al een render van een onaangekondigde iPhone met drie camera’s aan de achterzijde. De opvolgers van de iPhone XS en XR zouden allebei worden uitgerust met twee camera‚Äôs aan de achterzijde.

Uit het artikel blijft dat de iPhone XR met lcd-scherm niet voldoet aan de verkoopverwachtingen van het bedrijf, echter stapt het met de opvolger nog niet over naar oled. Dat komt deels omdat het vernieuwde model al maanden in de pijplijn zit en het ontwerp niet eenvoudig kan worden gewijzigd. Voor 2020 overweegt Apple om het lcd-model te schrappen, wat zou betekenen dat de iPhones van volgend jaar alleen nog te verkrijgen zijn met oled-schermen.

De oled-schermen van de huidige iPhone XS-serie bieden een beter contrast en een hogere resolutie dan de lcd-scherm van de iPhone XR en eerdere iPhones, echter zijn de kosten van een dergelijk scherm ook hoger. Apple wilde met de iPhone XR een goedkoper alternatief bieden, maar inmiddels begint duidelijk te worden dat de vraag naar iPhones stagneert.

→ Lees ook: Apple komt in 2019 met Netflix-concurrent

Apple weigerde te reageren op de geruchten over de iPhones die in 2019 worden verwacht. De ontwikkeling voor de nieuwe iPhones is inmiddels gevorderd tot een punt waar belangrijke functies niet langer kunnen worden gewijzigd, desondanks is het niet uitgesloten dat er nog nieuwe functies bijkomen of worden verwijderd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren