Android 5.0 update voor HTC One M8 deze week naar Europa

Smartphones

Android_Lollipop_Liste-0dbd07cfabd323ceNa alle opwinding rondom de HTC One M9/HTC Hima zouden we bijna vergeten dat HTC ook nog altijd de Android 5.0 Lollipop update in Europa moet uitrollen voor de HTC One M8. In bepaalde regio’s is de update al beschikbaar, echter wachten Nederlandse en Belgische gebruikers nog altijd op de Android 5.0 update.

Kort na de introductie van Android 5.0 Lollipop tijdens het Google I/O evenement in 2014, maakte HTC bekend dat het de One M7 en One M8 binnen 90 dagen na het vrijgeven van de definitieve versie worden geüpdatet naar Android 5.0. Het nieuwe besturingssysteem brengt betere beveiliging, snellere prestaties en een moderner ontwerp dankzij het door Google geïntroduceerde Material Design. De update moet nu nog zijn weg vinden naar Europa.

[sc:adsense-tekst ]

Volgens de doorgaans goed geïnformeerde HTC insider LlabTooFeR kunnen Europese eigenaren van de HTC One M8 de grote update vanaf deze week verwachten. HTC zou zelfs vandaag (maandag) al kunnen beginnen met het updaten van het huidige vlaggenschip. Wij zullen in ieder geval de sociale media in de gaten houden om te kijken of de Android 5.0 al beschikbaar is in Europa.

Het is nog onduidelijk wanneer de Android 5.0 update voor de HTC One M7 beschikbaar is. We weten inmiddels al wel dat de update gebaseerd is op Android 5.0.2 Lollipop en dat het vermoedelijk de laatste grote update is voor de One M7. We verwachten dan ook niet dat de Sense 7 update van de HTC One M9 later dit jaar zijn zal vinden naar het in 2013 uitgebrachte toestel.

In Amerika ging de uitrol van de Android 5.0 voor de HTC One M8 vorig week al van start voor de toestellen zonder provider-branding en de Developer Edition.

[sc:adsense-tekst ]

3 Reacties

 1. Vodafone duurt weer langer…

  Reageer
 2. Ben nu de update aan het downloaden, HTC M8, T-Mobile.

  Reageer
 3. Ik download hem nu via t-mobile. Volgens mij een van de eerste 😛
  versie 4.19.114.2 (677.96 mb)

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*