‘Sony gaat games voor PlayStation 5 (PS5) op 3 juni onthullen’

Gaming

Sony heeft volgende week een digitaal evenement op de agenda staan waarin het games gaat presenteren voor de PlayStation 5. De virtuele presentatie zal naar alle waarschijnlijk op 3 juni plaatsvinden, hoewel sommige mensen waarschuwen dat deze plannen nog steeds kunnen veranderen.

In de daaropvolgende weken en maanden zullen er nog diverse PlayStation 5-presentaties volgen. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde Jason Schreier van Bloomberg zal Sony tijdens het aankomende evenement nog niet alle essentiële details over de console onthullen. Eerder deze maand bevestigde Sony-ceo Kenichiro Yoshida al dat er ‘binnenkort‘ meer informatie over de PS5-games bekend zal worden gemaakt.

Tot op heden heeft Sony enkele details over de PlayStation 5 naar buiten gebracht, waaronder de specificaties van de hardware en de DualSense-controller van de console. De console verschijnt in het najaar van 2020, ondanks dat de uitbraak van het coronavirus de marketingplannen heeft vertraagd. Fans vragen al geruime tijd om meer informatie en zij krijgen op zeer korte termijn eindelijk de games voor de PS5 te zien.

Mocht je er zeker van willen zijn dat je de console op de dag van release ontvangt, schrijf je dan in voor onze notificatiedienst waarbij je direct een e-mail ontvangt wanneer de PS5 beschikbaar komt voor pre-order.

PlayStation 5 pre-order notificatie

Schrijf je nu in en ontvang een e-mail wanneer de PS5 beschikbaar is voor pre-order, zodat jij de console op de releasedatum ontvangt.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren