Red Dead Redemption 2 verschijnt eind 2017 voor PS4 en Xbox One

Gaming

Rockstar Games heeft na het publiceren van twee teaser officieel bekendgemaakt dat Red Dead Redemption 2 in ontwikkeling is. De game staat gepland voor de herfst van 2017 en wordt uitgebracht op de PlayStation 4 en Xbox One. Aankomende donderdag wordt de eerste trailer van Red Dead Redemption 2 vrijgegeven.

Red Dead Redemption 2

De komst van Red Dead Redemption 2 komt niet als een verrassing, want in het afgelopen weekend begon de studio al met het teasen van de game op zijn website en social media-accounts. Daarnaast werd er in april een afbeelding gepubliceerd waarop de kaart van spelwereld was te zien.

Op deze kaart is te zien dat Great Plains, waar het Blackwater gebied van de eerste game was gevestigd, opnieuw aanwezig zal zijn. Bovendien zijn er verschillende eilanden zichtbaar op de rand van de kaart, wat zou kunnen betekenen dat de speler in staat is om te zwemmen of om met de boot naar een nieuwe locatie te varen.

red-dead-redemption-kaart

Volgens Rockstar Games wordt Red Dead Redemption 2 een episch verhaal in het meedogenloze Amerika. De open wereld zal ook de basis vormen voor een volledig nieuwe multiplayer-ervaring. Meer informatie is op moment van schrijven niet beschikbaar, echter verwachten dat de trailer ons een goed idee zal geven wat we mogen verwachten van de personages, het verhaal en de gameplay.

Mocht je nog geen Red Dead-game hebben gespeeld, dan kun je het allereerste deel, Red Dead Revolver (2004), uitproberen op de PlayStation 3 en 4. Daarnaast is Red Dead Redemption (2010) nog altijd verkrijgbaar voor de PlayStation 3 en Xbox 360/One. Beide versies zijn nooit voor de pc uitgebracht en daar lijkt Red Dead Redemption 2 (voorlopig) ook nog geen verandering in te brengen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*