Red Dead Redemption 2 wordt in oktober 2018 uitgebracht

Gaming

Rockstar Games maakte vandaag bekend dat Red Dead Redemption 2 op 26 oktober 2018 wordt uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One. Op het officiële blog van Rockstar Games is een verklaring gepubliceerd, waarin het bedrijf zijn excuses maakt voor de tweede vertraging. Red Dead Redemption 2 had namelijk oorspronkelijk in het najaar van 2017 moeten verschijnen, echter werd de game enkele maanden voor de release uitgesteld naar het voorjaar van 2018. Het opnieuw uitstellen van de game geeft Rockstar extra tijd om het spel te verbeteren.

Een screenshot van Red Dead Redemption 2.

Een screenshot van Red Dead Redemption 2.

Red Dead Redemption 2 opnieuw uitgesteld

“We zijn verheugd om aan te kondigen dat Red Dead Redemption 2 op 26 oktober 2018 zal worden uitgebracht. We verontschuldigen ons bij iedereen die teleurgesteld is in de vertraging. Hoewel we hadden gehoopt om het spel eerder uit te brengen, hebben we wat extra tijd nodig om alles te polijsten. Wij willen jullie bedankt voor het geduld en hopen dat wanneer jullie het spel gaan spelen, jullie het ermee eens zijn dat het wachten de moeite waard is geweest. Bekijk in de tussentijd deze screenshots van het spel. We kijken er naar uit om de in de komende weken nog veel meer informatie met jullie te delen”, aldus Rockstar Games.

In Red Dead Redemption 2 volgen spelers het avontuur van de protagonist Arthur Morgan en de Van der Lende-bende, terwijl ze roven, vechten en stelen om te overleven in het uitgestrekte en ruige hart van Amerika. De game werd op 18 oktober 2016 officieel aangekondigd en sindsdien zijn er twee trailers en verschillende screenshots uitgebracht, met details over het verhaal, de personages en de omgeving.

Nog geen pc-versie aangekondigd

Red Dead Redemption 2 komt zowel naar de PlayStation 4 als Xbox One. Rockstar heeft nog geen pc-versie aangekondigd, maar gezien het succes van Grand Theft Auto V voor de pc is het aannemelijk dat dit vroeg of laat alsnog zal gebeuren. De eerste game in de Red Dead Redemption-serie verscheen nooit voor de pc, hoewel dat naar verluidt voornamelijk had te maken met de manier waarop de game was geprogrammeerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*