Red Dead Redemption 2 uitgesteld, nieuwe screenshots vrijgegeven

Gaming

Gezien de geschiedenis van Rockstar komt het nieuws niet als een complete verrassing, maar het bedrijf kondigde vandaag via Twitter aan dat Red Dead Redemption 2 is uitgesteld en nu in de lente van 2018 verschijnt. Het spel, dat in ontwikkeling is voor de PlayStation 4 en Xbox One, had oorspronkelijk in de herfst van dit jaar moeten uitkomen voor beide platforms.

Red Dead Redemption 2

Uitgesteld naar lente 2018

Volgens Rockstar is Red Dead Redemption 2 uitgesteld, omdat ze fans de beste ervaring willen voorschotelen. Op de officiële website is een uitgebreidere verklaring te vinden:

“Deze verbazingwekkende epische set over het grote en onvergeeflijke Amerikaanse hartland zal het eerste spel van Rockstar zijn dat vanaf de grond is opgebouwd voor de nieuwste generatie consoles, en extra tijd is nodig om ervoor te zorgen dat we de beste ervaring kunnen leveren aan onze fans.”

Rockstar publiceerde tegelijkertijd een aantal nieuwe screenshots van Red Dead Redemption 2, die je hieronder kunt bekijken. Op de in totaal zeven screenshots zijn een grote verscheidenheid aan omgevingen en personages te zien. We zien een paar handwapens, een stoomtrein, een gebouwd genaamd Doctor en een personage te paard in een prachtig bos.

Geen pc-versie aangekondigd

Een exacte releasedatum is er nog niet en het is zelfs niet uitgesloten dat Red Dead Redemption 2 nogmaals wordt uitgesteld. Rockstar komt deze zomer nog met meer informatie over het spel.

Op dit moment is Red Dead Redemption 2 alleen aangekondigd voor de PlayStation 4 en Xbox One, echter is het aannemelijk dat er op een later moment ook nog een pc-versie komt. Rockstar’s moederbedrijf Take-Two heeft bekendgemaakt dat er geen plannen zijn om de game naar de Switch te brengen, mocht dat technisch al een optie zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*