‘PlayStation 5 (PS5) en Xbox Series X worden in mei volledig onthuld’

Gaming

Sony onthulde eerder deze maand de DualSense-controller van de PlayStation 5 en volgens een nieuw gerucht krijgen we het ontwerp van de console ook binnenkort te zien. Daarnaast zou Microsoft ook spoedig met meer informatie komen over games voor Xbox Series X en de release van de console.

Een anonieme bron die bekend zou zijn met de marketingplannen van Sony heeft aan Video Game Chronicles meegedeeld dat het ontwerp van de PS5 in mei zal worden onthuld. Het bedrijf heeft echter onlangs gezien dat het coronavirus zijn plannen, inclusief de release van The Last of Us: Part II, heeft verstoord en het is nog onduidelijk of het door zal gaan met zijn oorspronkelijke plannen.

Microsoft zou naast een digitale E3-presentatie ook in mei een evenement voor Xbox Series X op de agenda hebben staan. Xbox-topman Phil Spencer zei eerder dat het bedrijf ‘gewaagd’ en ‘anders’ zou blijven met zijn Series X-onthullingen tot de lancering van de console.

Daarnaast onthulde Niko Partners-analist Daniel Ahmad dat veel geplande onthullingen voor de E3 2020 zijn verplaatst. Sommige aankondigingen gebeuren eerder dan juni, terwijl andere nog steeds plaatsvinden in de E3-week of zelfs later. De huidige pandemie kan consolefabrikanten en uitgevers er echter toe dwingen deze plannen op het laatste moment te wijzigen.

Lees ook → Sony gaat minder exemplaren van PlayStation 5 (PS5) produceren vanwege hoge prijs

Wil je er zeker van zijn dat je de PlayStation 5 op de dag van release ontvangt? Schrijf je dan nu in voor onze notificatiedienst, waarbij je automatisch een e-mail ontvangt wanneer het in Nederland mogelijk wordt om een pre-order te plaatsen. We nemen daarbij alleen winkels mee die daadwerkelijk weten hoeveel exemplaren ze zullen ontvangen, zodat je niet achter het net vist.

PlayStation 5 pre-order notificatie

Schrijf je nu in en ontvang een e-mail wanneer de PS5 beschikbaar is voor pre-order, zodat jij de console op de releasedatum ontvangt.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren