Drie nieuwe Legendary Pokémon aan Pokémon Go toegevoegd

Gaming

Pokémon Go-spelers wereldwijd kunnen deze maand een nieuwe Legendary Pokémon vangen en op een later punt zullen er nog twee worden toegevoegd. De drie Pokémon komen uit de Johto regio en zijn in een bepaald deel van de wereld tijdelijk beschikbaar.

Raikou is een Elektrisch-Type Pokémon en is nu beschikbaar in de Verenigde Staten, Vuur-Type Pokémon Entei is te vangen in Europa en Afrika en het Water-Type Pokémon kan worden gevonden in Azië. Ze zijn tot 30 september beschikbaar, waardoor je nog een volle maand de tijd hebt. Op die dag zullen de Legendary Pokémon verhuizen naar een andere regio en op 31 oktober zal de laatste wissel plaatsvinden.

De drie Legendary Pokémon zullen te vangen zijn door middel van speciale Raid Battles bij Gyms. Ontwikkelaar Niantic maakt geen gebruik van de recentelijk geïntroduceerde Exclusive Raids, die overigens nu EX Raids worden genoemd en binnenkort worden getest. We verwachten daarnaast dat er in november een evenement zal plaatsvinden waar je ze alle drie kan vangen, zoals recentelijk ook het geval was.

Eerder deze week verscheen er al een update voor Pokémon Go met diverse verbeteringen voor Raid Battles en enkele oplossingen voor bugs, waaronder een bug die ervoor zorgde dat de Legendary Pokémon ontsnapte bij het gebruik van je laatste Premier Ball. Spelers kunnen ook het aantal spelers zien die zich voorbereiden op een Raid voordat je een Raid Pass gebruikt.

De selectie van de Legendary Pokémon uit de Johto regio komt overigens niet als een complete verrassing, want Pokémon Gold en Silver worden binnenkort opnieuw uitgebracht voor de Nintendo 3DS.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*