Nieuwe Pokémon Go-update wijzigt Raid Battle-systeem

Gaming

Een nieuwe update voor Pokémon Go is nu beschikbaar voor iOS en Android, en introduceert een aantal veranderingen. De nieuwe update verschijnt als versie 0.73.1 voor Android en versie 1.43.1 is de meest recente versie voor iOS.

De Pokémon Go-update wijzigt het Raid Battle-systeem, zodat je kan zien hoeveel spelers bezig zijn met een Raid of zich voorbereiden voordat je een Raid Pass gebruikt. Bovendien kun je nu zoeken naar moves door ‘@’ te gebruiken. Daarnaast kunnen spelers een Photo Disc bij een Gym spinnen met behulp van de Pokémon Go Plus, een accessoire die afzonderlijk wordt verkocht.

Verder worden er enkele bugs geplet, waaronder een probleem waarbij spelers niet konden zien dat ze dubbele XP hadden ontvangen in Raid Battle bij het gebruik van een Lucky Egg. Het volledige overzicht met alle veranderingen en verbeteringen kan op de site van Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic worden gevonden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*