T-Mobile branded Galaxy S5 ontvangt ook Android 5.0 Lollipop

Besturingssystemen Smartphones Updates

Samsung_Galaxy_S5_vs_Galaxy_Alpha_reviewEerder deze maand begon Samsung al met de uitrol van de Android 5.0 Lollipop update voor de Galaxy S5 met Vodafone-branding en nu lijkt ook de T-Mobile variant de update te ontvangen. De grote vraag blijft waarom de provider branded versies eerst de update ontvangen, terwijl het reguliere model in Nederland nog altijd niet geüpdatet is naar Android 5.0 en andere landen de update al wel hebben ontvangen.

Een Samsung Galaxy S5 met een T-Mobile branding heb je in veel gevallen alleen wanneer je het toestel in een T-Mobile shop of via de T-Mobile website hebt aangeschaft. Heb je een T-Mobile abonnement afgesloten via een externe aanbieden, zoals bijvoorbeeld Belsimpel, Typhone of CoolBlue, dan ontvang je in veel gevallen het reguliere model, zonder apps/bloatware van T-Mobile.

[sc:adsense-tekst ]

Wel in het bezit van een T-Mobile branded versie van de Galaxy S5, maar heb je nog geen notificatie voor de update zien verschijnen? Open dan snel het instellingen menu, gevolgd door het submenu over de telefoon en de optie systeemupdate waar je kan controleren of er een update beschikbaar is. Mocht ook deze methode niet werken, installeer dan Samsung Kies op je PC of Mac.

Beschik je over een Samsung Galaxy S5 zonder bloatware van Vodafone of T-Mobile, dan zit er op dit moment niks anders op dan te wachten op het moment dat Samsung de update vrijgeeft voor de Nederlandse gebruikers. We weten al enige tijd dat de update klaar is en in de afgelopen 7 dagen zijn er al een aantal landen bijgekomen waar de uitrol nu ook van start is gegaan, helaas lijkt Nederland hier nog niet onder te vallen.

Heb jij de update al ontvangen op je Galaxy S5 met T-Mobile branding? Laat je ervaringen aan ons weten via een reactie.

[sc:adsense-tekst ]

5 Reacties

 1. Ik heb een samsung galaxy s5 4g+ maar nog geen update ontvangen.

  Reageer
  • De 4G+ is dan ook een andere versie met een andere processor. Wanneer de update voor de 4G+ verschijnt is nog onduidelijk.

   Reageer
 2. Ik heb galaxy s5 unbranded en heb al wel update

  Reageer
 3. ”Beschik je over een Samsung Galaxy S6 zonder bloatware van Galaxy S5 of T-Mobile”

  Galaxy S6 is er nog niet 🙂

  Reageer
  • Fixed.

   Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*