Samsung Galaxy Tab S3 wordt in eerste kwartaal van 2017 aangekondigd

Tablets

De Samsung Galaxy Tab S3 had eigenlijk begin september moeten worden getoond op IFA 2016 in Berlijn, maar vanwege de problemen met de Galaxy Note 7, waarvan de verkoop inmiddels definitief is gestaakt, is er vermoedelijk besloten om de lancering uit te stellen. Een nieuw gerucht claimt dat de tablets nu gepland staan voor het eerste kwartaal in 2017.

Samsung Galaxy Tab S3

Het doorgaans goed geïnformeerde SamMobile claimt dat de Galaxy Tab S3-serie, met de modelnummers SM-T820 en SM-T825, in het eerste kwartaal van volgend jaar op de markt wordt gebracht. De SM-T820 is een model met alleen Wi-Fi connectiviteit, terwijl de SM-T825 ondersteuning biedt voor 3G en 4G.

Informatie over de specificaties van de Galaxy Tab S3 werd door de site helaas nog niet gepubliceerd. We vermoeden dat het hier zal gaan om de grotere 9,7-inch versie, terwijl het nog onduidelijk is of er een 8-inch model op de markt wordt gebracht. Vorig jaar werd de Galaxy Tab S2 9.7 gelanceerd met het modelnummer SM-T810 (Wi-Fi) en SM-T815 (4G). De nieuwe modellen volgen deze trend, echter durven we niet te zeggen of het schermformaat ongewijzigd is gebleven.

Ben jij geïnteresseerd in een high-end tablet of heb je voldoende aan een smartphone met een groter scherm? Laat het ons weten in de reacties.

1 Reactie

  1. Met gote zekerheid zal ik de Tab S3 aanschaffen

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*