Nieuwe foto’s gepubliceerd van Samsung Galaxy Tab S2 8.0

Tablets

Er gaan al een tijdlang geruchten dat de Samsung Galaxy Tab S2 serie tablets binnenkort zal worden aangekondigd, en vandaag zijn er opnieuw twee foto’s verschenen waarop de 8-inch variant is te zien. De afbeeldingen zijn afkomstig van de Taiwanese telecomwaakhond, terwijl de tablet vorige week al werd gespot bij het Amerikaanse FCC en het Chinese TENAA. Het modelnummer SM-T715 lijkt in ieder geval de Galaxy Tab SS 8.0 te vertegenwoordigen.

De specificaties van de Galaxy Tab S2 8.0 bestaan uit een 1,9GHz octa-core processor, vermoedelijk de 64-bit Exynos 7420 die we kennen van de Galaxy S6, in combinatie met 3GB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen dat kan worden uitgebreid door middel van een microSD kaart. Het super-AMOLED scherm is zoals verwacht 8-inch groot en heeft een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Dit betekent dat het scherm dezelfde beeldverhouding (4:3) heeft als bijvoorbeeld de iPad en dit heeft een positief op de weergave van websites en apps, hoewel er tijdens het afspelen van video’s kleine zwarte balken zullen worden getoond, terwijl dit niet het geval is met een 16:9 scherm.

[sc:inpost-tekst ]

Aan de achterzijde van de Galaxy Tab S2 8.0 is er gekozen voor een 8-megapixelcamera en een 2-megapixelcamera aan de voorzijde van de tablet. De tablet meet 198,2 x 134,5 x 5,4mm en de Samsung Galaxy Tab S2 8.0 is daardoor straks de dunste tablet op de markt en het apparaat weegt daarnaast slechts 260 gram. Bij de lancering zal er een Wi-Fi only variant zijn te verkrijgen en een model met Wi-Fi + 4G connectiviteit.

De Samsung Galaxy Tab S2 serie wordt vermoedelijk later deze maand aangekondigd met een 8-inch en 9,7-inch scherm, beide tablets draaien naar alle waarschijnlijkheid op Android 5.1 Lollipop.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*