Waterbestendige Moto G (2015) vanaf 28 juli te koop

Smartphones

moto-g-2015De derde generatie Motorola Moto G wordt door het bedrijf mogelijk op 28 juli officieel aangekondigd. De Braziliaanse website TecMundo claimt te hebben gesproken met enkele anonieme bronnen die zeggen te weten dat de Moto G (2015) nog dezelfde dag in de verkoop gaat, en dat zou betekenen dat we het toestel in Nederland ergens begin augustus mogen verwachten.

De nieuwe Motorola Moto G (2015) krijgt in Brazilie een adviesprijs van 899 Braziliaanse reaal, vergelijkbaar met de prijs van de Moto G (2014). In Europa wordt het toestel door de slechte koers van de euro mogelijk iets duurder, echter zal de adviesprijs nog altijd rond de 200 euro komen te liggen.

[sc:adsense-tekst ]

In de afgelopen lekte de Moto G (2015) al meerdere malen en zo hebben we al een goed idee gekregen hoe het ontwerp er van de smartphone uit komt te zien en wat de specificaties zijn. Het is toestel is vermoedelijk voorzien van een 5-inch scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Onder de motorkap vinden we een Snapdragon 410-soc van Qualcomm in combinatie met een Adreno 306-gpu en standaard 1GB werkgeheugen. Er gaan geruchten dat er ook een Moto Maker variant van de Moto G komt waarbij het toestel ook met 2GB kan worden geconfigureerd.

De overige specificaties bestaan uit een 13-megapixelcamera aan de achterkant, terwijl selfies kunnen worden geschoten met de 5-megapixelcamera aan de voorzijde. Verder is er standaard 8GB opslagruimte beschikbaar (mogelijk 16GB bij het 2GB model) en ook is er standaard ondersteuning aanwezig voor 4G connectiviteit. De Motorola Moto G (2015) draait bij de lancering op Android 5.1.1 Lollipop.

Volgens de Braziliaanse bron is de nieuwe Moto G (2015) ook IPx7 gecertificeerd en dat betekent dat de smartphone waterbestendig is tot 1 meter onder water gedurende 30 minuten. Op 28 juli zullen we weten over de geruchten over de Moto G (2015) daadwerkelijk kloppen.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*