Motorola Moto G (2015) krijgt Moto Maker uitvoering

Smartphones

motorola-moto-g-2015De Motorola Moto G is zonder twijfel een van de populairste mid-range smartphones van de afgelopen en dat is niet zonder reden, want de smartphone biedt een meer dan uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en in 2015 wordt het vermoedelijk nog beter. In de afgelopen weken hebben we de Moto G (2015) al meerdere malen gespot en het ziet er dan ook naar uit dat de volgende generatie op korte termijn wordt aangekondigd en gelanceerd.

Vandaag zijn er opnieuw een aantal geruchten verschenen met betrekking tot de Motorola Moto G (2015). Het bedrijf zou namelijk twee varianten op de markt willen brengen, een Moto G met 2GB werkgeheugen en een model met 1GB RAM. Of het 2GB model ook wordt voorzien van een snellere processor is niet geheel duidelijk.

[sc:adsense-tekst ]

Daarnaast kan de Moto G (2015) straks ook volledig worden aangepast in de landen waar de Moto Maker beschikbaar is. Het wordt zo bijvoorbeeld mogelijk om de achterkant een volledig nieuw kleurtje te geven of om bepaalde kleuraccenten aan te brengen. De knoppen van het toestel kunnen overigens niet worden aangepast, echter zouden consumenten er wel voor kunnen kiezen om de Moto G met meer werkgeheugen te voorzien.

De verwachting is dat Motorola komt voor de start van IFA, begin september, een aantal nieuwe toestellen gaat onthullen. In de afgelopen schreven we al meerdere malen over de Moto X (2015), Moto G (2015), de tweede generatie Moto 360 smartwatch en een Moto X Sport. Daarnaast hopen we dat Motorola zijn Moto Maker programma ook nog dit jaar naar Nederland en België gaat brengen.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*