.

‘Vouwbare Samsung Galaxy X of Galaxy F verschijnt begin 2019’

Smartphones

De Galaxy S10 is niet de enige Samsung-smartphone waar we in 2019 naar kunnen uitkijken, want volgens een nieuw rapport verschijnt volgend jaar ook de eerste vouwbare smartphone van het bedrijf. Een nieuw gerucht suggereert dat de lancering van de Galaxy X of Galaxy F niet meer staat gepland voor dit jaar.

Eerste vouwbare Samsung-smartphone

Volgens Luke Edwards van T3 zegt zijn bron binnen Samsung dat begin 2019 de periode is waarin de Galaxy F of Galaxy X verschijnt. Dat hoeft echter niet te betekenen dat het apparaat niet in 2018 wordt vertoond, want er bestaat een kans dat de smartphone op de Samsung Developer Conference van dit jaar op de een of andere manier zal worden gepresenteerd.

Overigens is het geen complete verrassing dat de vouwbare Samsung-smartphone staat gepland voor 2019. In juli publiceerde The Wall Street Journal al een vergelijkbaar artikel over de lancering. Overigens zal de eerste generatie niet voor iedereen zijn. Vanwege de unieke eigenschappen van de vouwbare Galaxy F of X mikt Samsung op een prijs die aanzienlijk hoger komt te liggen in vergelijking met de bestaande vlaggenschepen. Het zou gaan om een bedrag van meer dan 1500 dollar, wat in Europa zou resulteren in een prijs rond de 1600 euro.

Vouwbare Samsung-smartphone

De vouwbare smartphone van Samsung.

De bovenstaande afbeelding geeft je een idee hoe het toestel eruit zou kunnen zien. Volgens bronnen van The Wall Street Journal is het scherm in uitgevouwen vorm 7-inch groot. Samsung zou aan de voorzijde nog een 3,5-inch scherm hebben geplaatst, zodat de telefoon niet voor iedere actie hoeft worden opengevouwen. De camera’s zijn aan de achterzijde te vinden.

We verwachten dat Samsung zijn eerste generatie vouwbare smartphone in een select aantal regio’s op de markt brengt, zoals het bedrijf dat eerder heeft gedaan met de Galaxy Round en Galaxy Note Edge. Beide producten werden vanwege hun unieke ontwerp in relatief kleine oplage op de markt gebracht en de kans is groot dat dit ook het geval zal zijn met deze vouwbare smartphone.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren