Is dit de Motorola Moto X 2016?

Smartphones

motorola-moto-x-2016Motorola is momenteel nog een van de weinige fabrikanten die nog geen high-end smartphone heeft aangekondigd in 2016, maar mogelijk komt daar binnenkort verandering in. Vorige week werd in de Indiase import-exportdatabase Zauba bijvoorbeeld al de Motorola Moto X3 gespot met een 5-inch scherm. Vandaag is er een foto verschenen van een vooralsnog onbekende Motorola smartphone.

Motorola Moto X3?

Veel over het toestel weten we nog niet, want via Zauba weten alleen dat het scherm 5-inch groot is en daar blijft het voorlopig bij. Het is dan ook onbekend of de foto van de Motorola smartphone daadwerkelijk het toestel in kwestie is of dat het een ander toestel is. Duidelijk is wel dat het gaat om een toestel van Motorola gezien het logo in de linker bovenhoek van het toestel. Daarnaast lijkt er onder het scherm ook een vingerafdrukscanner zichtbaar te zijn. Recentelijk bevestigde een Lenovo-topman al dat alle high-end Moto apparaten dit jaar worden voorzien van een vingerafdrukscanner. De poort aan de onderzijde is er vermoedelijk een van het usb-c-type te zijn.

Een andere mogelijkheid is dat de Motorola Moto X3 een nieuwe mid-range smartphone is van het bedrijf. Vorige week werden er in de GFXBench database twee onbekend Motorola smartphones gesignaleerd met de modelnummers XT1700 en XT1706. Er werd gesuggereerd dat het hier zou gaan op een nieuwe Moto E-versie, maar gezien de specificaties is het aannemelijker dat dit de Moto X3 is. Beide telefoons beschikken namelijk over een 5-inch 720p, een quad-core MediaTek processor, 2GB werkgeheugen en draaien op Android 6.0 Marshmallow.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*