Sony Xperia Z4 nu ook gecertificeerd in Amerika?

Smartphones

SonyNet voor het weekend bereikte ons het nieuws nog dat de Sony Xperia Z4 mogelijk al in Japan is gecertificeerd voor het gebruik van 4G/LTE in het thuisland. Maar daar blijft het niet bij, want de smartphone in kwestie is nu ook te vinden in de database van de Amerikaanse telecomwaakhond FCC. De beschikbare informatie toont weinig informatie over de hardware van de Sony smartphone, maar laat nog wel zien dat het toestel de 4G/LTE banden 2, 5 en 7 ondersteunt.

De geruchten tot nu toe spreken over een Sony Xperia Z4 die mogelijk in twee verschillende varianten gaat komen. Beide versies zijn voorzien van een 5,2-inch groot IPS Triluminos scherm, maar verschillen qua resolutie van elkaar. Het absolute vlaggenschip lijkt het model te worden met een 2K (2560 x 1440 pixels) display, goed voor een pixeldichtheid van 565 pixels-per-inch, terwijl het andere model het moet doen met een standaard 1080p display en een pixeldichtheid van 424 pixels-per-inch.

[sc:adsense-tekst ]

Of de verschillen tussen de twee resoluties überhaupt zijn te zien met het blote oog is niet geheel duidelijk, maar consumenten kiezen toch vaak voor de optie die er op het papier het beste uitziet. Een keuze kan er echter vermoedelijk niet worden gemaakt, want de modellen worden afzonderlijk van elkaar voor bepaalde regio’s uitgebracht.

Beide versies zijn verder qua hardware identiek. De Sony Xperia Z4 draait naar verluidt op de 64-bit octa-core Snapdragon 810-soc van Qualcomm in combinatie met een Adreno 430-gpu en 3GB of 4GB werkgeheugen, afhankelijk van de regio waar het toestel verkocht wordt. Op de achterkant is er een verbeterde 20,7-megapixel camera te vinden en een 5-megapixel camera op de voorzijde voor het schieten van selfies.

Android 5.0 Lollipop is standaard te vinden op de Xperia Z4 met ongetwijfeld een aangepaste Sony interface. Onder de achterkant vinden we nog een 3400mAh accu en de behuizing is IP68 gecertificeerd, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor water of stof.

De Sony Xperia Z4 wordt tijdens het Mobile World Congress (begin maart) in Barcelona verwacht in de kleuren wit, zwart, blauw en zilver.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*