Samsung Galaxy S9 en S9+ voor 200 euro minder

Smartphones

De Samsung Galaxy S9 en S9+ werden in maart gelanceerd voor respectievelijk 849 en 949 euro, maar volgens verschillende geruchten zijn de toestellen minder populair dan het bedrijf aanvankelijk had gehoopt. Het nieuws heeft er mogelijk ook voor gezorgd dat de prijzen sindsdien flink zijn gezakt. Bij Amazon Duitsland is de Galaxy S9 op dit moment voor slechts 629 euro te verkrijgen, terwijl de Galaxy S9+ voor 726 euro wordt aangeboden. Dat is in beide gevallen een korting van meer dan 200 euro; wanneer de aanbieding afloopt is onbekend. Afrekenen kan met iDEAL, creditcard of per bank. Wanneer de aanbieding afloopt is onbekend.

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung kondigde de Galaxy S9-serie eind februari aan op het Mobile World Congress Barcelona. Het ontwerp is grotendeels ongewijzigd gebleven in vergelijking met de Galaxy S8-serie, echter heeft het bedrijf ditmaal de vingerafdrukscanner onder de camera geplaatst in plaats van ernaast. Verder zijn de bezels aan de boven- en onderkant een fractie smaller. De behuizing is nog steeds water- en stofdicht.

Samsung Galaxy S9

Het scherm van de Galaxy S9 is 5,8-inch groot en de S9+ is uitgerust met een 6,2-inch scherm. In beide gevallen gaat het om een oled-scherm met een resolutie van 2960 x 1440 pixels en een beeldverhouding van 18,5:9. Er is ondersteuning aanwezig voor HDR. Aan de achterzijde van de S9 vinden we een enkele 12-megapixelcamera, terwijl de S9+ is voorzien van een cameramodule met twee lenzen om optisch zoomen mogelijk te maken.

Beide modellen worden aangedreven door de Exynos 9810 van Samsung in combinatie met 4GB RAM (S9) of 6GB RAM (S9+) en 64GB opslagruimte. Het opslaggeheugen kan eenvoudig worden uitgebreid met een microSD-kaart. Verder beschikt het toestel over alle functies die je mag verwachten van een high-end smartphone, zoals een 3,5mm-koptelefoonaansluiting, ondersteuning voor draadloos opladen, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11ac en meer. Uit de doos draait de Galaxy S9 op Android 8.0 Oreo met de nieuwste Samsung Experience-interface.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*