Samsung Galaxy S9 en Note 9 voor slechts 416 en 628 euro te koop

Smartphones

De lancering van de Samsung Galaxy S10-serie komt steeds dichterbij, maar mocht je nou niet de hoofdprijs willen betalen dan zijn de Galaxy S9, S9+ en Note 9 uitstekende alternatieven. De vlaggenschepen van 2018 behoren nog altijd tot de beste smartphones van dit moment en dankzij een nieuwe actie kun je ze voor een zeer schappelijke prijs bemachtigen, helemaal wanneer je onze handige oplossing gebruikt.

Tot en met 16 februari 2019 ontvang je namelijk 100 euro retour wanneer je de Galaxy S9, S9+ of Note 9 aanschaft bij een van de deelnemende partijen. De Galaxy S9 kost daardoor nog maar 469 euro, de S9+ is te koop voor 569 euro en de Note 9 kan voor 729 euro worden aangeschaft. Maar het kan nog goedkoper door een Tele2-abonnement af te sluiten dat maandelijks opzegbaar is.

Om aan dit lage bedrag uit te kopen ga je naar de website van Mobiel.nl en het juiste maandelijks opzegbare abonnement hebben we voor jou geselecteerd (klik op het tabblad ‘abonnement samenstellen’). De Galaxy Note 9 kost bij de goedkoopste bundel slecht 683,69 euro, inclusief thuiskopieheffing. Verder zijn er 30 euro aansluitkosten en 15 euro voor het abonnement van één maand. Het totaalbedrag voor het toestel komt uit op 728 euro en vanwege de cashback betaal je slechts 628 euro voor de Note 9. Mocht je alleen het toestel willen, vergeet dan bij de ontvangst van het toestel niet om je abonnement bij Tele2 op te zeggen. De Galaxy Note 9 is nu ook te verkrijgen in de variant met 512GB voor 845 euro en met cashback voor 745 euro.

Voor slechts 416 euro, inclusief cashback, kun je de Galaxy S9 al bemachtigen. Om aan dit bedrag te komen ga je naar de website van Mobiel.nl en het juiste maandelijks opzegbare abonnement (klik op het tabblad ‘abonnement samenstellen’) hebben we voor jou geselecteerd. De Galaxy S9 kost bij de goedkoopste bundel slecht 471 euro, inclusief thuiskopieheffing. Verder zijn er 30 euro aansluitkosten en 15 euro voor het abonnement van één maand. Het totaalbedrag voor het toestel komt uit op 416 euro, omdat je via Samsung nog een cashback krijgt van 100 euro. Dezelfde tactiek kan ook worden toegepast op de Galaxy S9+, die daardoor voor 492 euro (inclusief cashback) is te verkrijgen.

→ Lees ook: MediaMarkt BTW-actie 2019 start wellicht toch in vierde week van januari

Mocht je alleen het toestel willen, vergeet dan bij de ontvangst van het toestel niet om je abonnement bij Tele2 op te zeggen. Dat kun je eenvoudig online doen of per telefoon.

Samsung streeft ernaar het retourbedrag binnen 6 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie over te maken. Het aanvragen van het retourbedrag kan uiterlijk op 4 maart 2019. Vul het online aanmeldformulier van Samsung in om het retourbedrag te ontvangen. Upload hierbij een kopie van je aankoopbon, een foto van de streepjescode van de verpakking en het IMEI-nummer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*