Samsung Galaxy S9 en Note 9 krijgen waarschijnlijk Android 9.0 Pie-bèta

Smartphones

Samsung heeft in de Developer Conference 2018-app bekendgemaakt dat er een bètaprogramma wordt gelanceerd voor Android 9.0 Pie. Daarnaast zal het bedrijf deze week vertellen hoe vouwbare schermen nieuwe gebruikerservaringen mogelijk kunnen maken. Het is nog onbekend voor welke apparaten de Android 9.0 Pie-bèta beschikbaar wordt gemaakt, echter ligt het voor de hand dat het in ieder geval de vlaggenschepen van dit jaar betreft, waaronder de Galaxy S9, S9+ en Note 9.

Vouwbare Samsung-smartphone ook van de partij

Op het screenshot hieronder is te zien dat gebruikers binnenkort de nieuwe interface, genaamd Galaxy UX, met Android 9.0 Pie kunnen uitproberen. Samsung maakte niet bekend wanneer de bèta van start gaat en of het programma dit jaar beschikbaar is voor alle Galaxy S9- en Note 9-gebruikers.

Later deze week krijgen we ook de eerste beelden te zien van een opvouwbare Galaxy-smartphone met een nieuwe interface. De kans is groot dat het een concept betreft om de wereld een idee te geven wat er mogelijk is met een vouwbaar scherm. Het uiteindelijk ontwerp wordt in de loop van 2019 verwacht.

Verder zal er meer informatie worden gedeeld over de Galaxy Home, de slimme luidspreker van Samsung, en verschillende andere diensten en apps die gebruikmaken van Bixby. De ontwikkellaarsconferentie van Samsung gaat op woensdag 7 november van start en duurt tot en met donderdag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*