Samsung Galaxy S7 Edge in Pearl Black wordt deze week gelanceerd

Smartphones

Het Galaxy Note 7-fiasco heeft gezorgd voor een verlies van miljarden euro’s en om de verkoopcijfers van de Galaxy S7 en S7 Edge een boost te geven, blijft de fabrikant doorgaan met de lancering van nieuwe acties en het introduceren van extra kleuren. In de afgelopen maanden voegde het de kleuren Blue Coral (helderblauw) en Pink Gold (roze), maar binnenkort wordt het aanbod nog verder uitgebreid met de kleur Pearl Black (glanzend zwart).

Galaxy S7 Edge in Pearl Black

We vermoeden dat deze kleurvariant wordt geïntroduceerd om de concurrentie aan te gaan met de gitzwarte iPhone 7 en 7 Plus (glanzend zwart). Het is niet voor het eerst dat er informatie verschijnt over deze nieuwe Galaxy S7 Edge in Pearl Black, maar wat we nog niet wisten is wanneer deze versie wordt gelanceerd. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde SamMobile is het de bedoeling dat de Galaxy S7 Edge vanaf 9 december te verkrijgen is in thuisland Zuid-Korea. Of de smartphone op een later moment ook een globale lancering krijgt is nog onbekend.

In tegenstelling tot de Galaxy S7 Edge in Onyx Black, heeft de Pearl Black-versie een zwarte achterkant met een glanzende afwerking en een frame in dezelfde kleur. Een andere verandering is dat deze kleurvariant is voorzien van 128GB opslag, terwijl de huidige versies het moeten doen met 32GB. Het toestel biedt nog steeds ondersteuning voor een micro-sd-kaart. Samsung moet het bestaan van de Pearl Black Galaxy S7 Edge nog officieel aankondigen, echter zal dat gezien de vermoedelijke releasedatum waarschijnlijk niet lang meer duren.

Het is nog onduidelijk wat de Galaxy S7 Edge gaat kosten, maar gezien de hogere hoeveelheid opslaggeheugen ligt het voor de hand dat deze kleurvariant een hogere prijs krijgt dan de bestaande modellen.

De Galaxy S7 en S7 Edge zijn momenteel vanaf 599,00 euro te koop: KPN ,T-MobileVodafoneTele2Coolblue, Belsimpel, Mobiel.nlMedia Markt en GSMWijzer. Schaf je vóór 1 januari 2017 een Galaxy S7 of S7 Edge aan, dan ontvang je een gratis Gear VR-headset.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren