Renders tonen Samsung Galaxy S11e met gekromd 6,3-inch scherm

Smartphones

Eerder deze week verschenen er renders van de Samsung Galaxy S11 en nu is ook het ontwerp van de Galaxy S11e zichtbaar. De renders werden gepubliceerd door Pricebaba, in samenwerking met de doorgaans goed geïnformeerde telecominsider @OnLeaks.

Samsung Galaxy S11e

Het eerste wat opvalt aan het ontwerp van de Galaxy S11e is het gekromde scherm, terwijl de huidige S10e is voorzien van een vlak scherm. Het scherm is met zijn 6,3-inch ook groter dan zijn voorganger (5,8-inch). Aan de bovenzijde is opnieuw een kleine opening zichtbaar voor de selfiecamera. De vingerafdruksensor zit ditmaal onder het scherm in plaats van aan de achterzijde.

→ Lees ook: Samsung Galaxy S11 krijgt groter scherm met verversingssnelheid van 120Hz

Aan de achterzijde vinden we drie camera’s en dat is er één meer dan zijn voorganger. De Galayxy S11e meet 151,7 x 69,1mm en is 7,9mm dik. Verder beschikt het toestel over een usb-c-aansluiting en de 3,5mm-koptelefoonaansluiting is geschrapt.

Over de specificaties is minder bekend, maar de verwachting is dat de Galaxy S11e wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 865- of Exynos 990-soc van Samsung, afhankelijk van de regio. Het instapmodel komt vermoedelijk met 6GB RAM, hoewel andere varianten met meer werkgeheugen voor de hand liggen. Afhankelijk van de RAM-configuratie zal de smartphone over 128 GB of 256 GB aan UFS 3.0-opslag beschikken, dat door middel van een microSD-kaart kan worden uitgebreid.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren