‘Samsung Galaxy S11 krijgt groter scherm met verversingssnelheid van 120Hz’

Smartphones

In het afgelopen jaar zijn er verschillende smartphones verschenen met een hogere verversingssnelheid dan 60Hz en het lijkt erop dat we de Samsung Galaxy S11 volgend jaar ook aan deze lijst kunnen toevoegen. De Android 10-bèta van het bedrijf blijkt namelijk al ondersteuning te bieden voor 120Hz-schermen, terwijl er momenteel geen enkele Samsung-smartphone over een dergelijk scherm beschikt.

Hogere verversingssnelheid Galaxy S11

Het verborgen menu geeft gebruikers de keuze om altijd 120Hz te gebruiken voor een zo soepel mogelijke weergave of om automatisch te wisselen tussen 60Hz en 120Hz op basis van de app die je gebruikt en de content die wordt weergegeven. Een hogere verversingssnelheid verbruikt namelijk meer accu dan gebruikelijk.

Daarnaast gaan er geruchten dat de Galaxy S11-serie wordt voorzien van grotere schermen. De Galaxy S11e zou beschikken over een 6,2-inch of 6,4-inch scherm. De andere twee schermformaten zijn 6,7-inch en 6,9-inch, waarschijnlijk respectievelijk voor de Galaxy S11 en S11+. Dat betekent dat de toestellen worden voorzien van een groter scherm, want de huidige S10e heeft een 5,8-inch scherm, de S10 is 6,1-inch groot en de S10+ heeft een 6,4-inch scherm.

De grotere schermen komen overeen met geruchten dat de Galaxy S11e een grotere 4000 mAh-accu krijgt, een flinke verbetering ten opzichte van de 3100 mAh-accu van de Galaxy S10e. De Galaxy S11+ zou kunnen worden aangedreven door een accu van 5000 mAh. De grotere batterijen vertalen zich echter mogelijk niet in een langere accuduur, omdat functies zoals 5G-ondersteuning en de hogere verversingssnelheid van 120Hz ervoor zorgen dat de smartphones meer energie verbruiken.

Het gerucht gaat dat de Galaxy S11 wordt geïntroduceerd op 18 februari, voorafgaand aan Mobile World Congress 2020.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren