‘Samsung Galaxy S11-serie wordt in februari 2020 gepresenteerd’

Smartphones

De Samsung Galaxy S11-serie wordt in 2020 gelanceerd en volgens de doorgaans goed geïnformeerde website SamMobile hoeven fans in het volgende jaar niet lang te wachten op de nieuwe toestellen. Bronnen van de site hebben aangegeven dat de introductie in het eerste kwartaal zal plaatsvinden. Het zou gaan om een lanceringsevenement voor de Galaxy S11-serie in de derde week van februari.

Presentatie Samsung Galaxy S11

Het Unpacked-evenement zou op 18 februari 2020 kunnen plaatsvinden, hoewel de site opmerkt dat er in de tussentijd nog het nodige kan veranderen. Het tijdsbestek komt in ieder geval overeen met wat Samsung in het verleden heeft gedaan.

Over de Galaxy S11-serie is in deze fase nog niet veel bekend. Er wordt gesproken over een nieuwe cameramodule met 5x optische zoom en een grotere vingerafdruksensor onder het scherm. Door het gebied te vergroten hoeven gebruikers minder precies hun vinger op het scherm te leggen. Verder komen de nieuwe toestellen met One UI 2.1 en zullen de duurdere modellen met 1TB aan opslagruimte worden aangeboden. SamMobile claimt ten slotte dat er een kans bestaat dat de Galaxy S11-modellen nog steeds beschikken over een 3,5mm-koptelefoonaansluiting.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren