Samsung Galaxy S11: nieuwe kleur, slimme camera en model met 1TB opslagruimte

Smartphones

De Samsung Galaxy S11-serie verschijnt pas in de eerste helft van 2020, maar inmiddels zijn de eerste geruchten over de nieuwe modellen al verschenen. In de afgelopen week is er informatie gepubliceerd over de camera, het opslaggeheugen en een nieuwe kleur.

Samsung Galaxy S11

Samsung zou volgens de Chinese telecominsider IceUniverse werken aan een cameratechnologie die vergelijkbaar is met Apple’s Deep Fusion-technologie, die vorige week voor de iPhone 11 Pro-set werd gepresenteerd. De Galaxy S11 zou meerdere foto’s schieten, waarna de chip de superieure foto kiest met de beste balans tussen kleuren, details en witbalans. Dit zou ervoor moeten zorgen dat de Galaxy S11 weer een flinke stap voorwaarts is wat betreft fotokwaliteit. Samsung zou verder de opening voor de selfiecamera aan de voorzijde kleiner willen maken.

Het doorgaans goed geïnformeerde SamMobile claimt dat de er in 2020 opnieuw drie Galaxy S11-modellen verschijnen. De duurste varianten zullen met 1TB aan opslagruimte worden geleverd, terwijl de basismodellen over 128GB aan opslag beschikken. Samsung zou de Galaxy S11 ook beschikbaar willen maken Auro Glow, een unieke variant die onlangs werd geintroduceerd met de Galaxy Note 10-serie.

De Samsung Galaxy Note 10 in Auro Glow.

Daarnaast wordt er gesproken over een nieuw oled-scherm met een verversingssnelheid van 90Hz en 5G-connectiviteit voor alle modellen. Een 90Hz-scherm ligt in ieder geval voor de hand, want verschillende Android-fabrikanten maken al gebruik van deze door Samsung geproduceerde panelen. Samsung zou de Galaxy S11-serie de codenaam Picasso hebben gegeven. Ten slotte is de verwachting dat het bedrijf afscheid zal nemen van de 3,5mm-koptelefoonaansluiting en dat de toestellen draaien op Android 10 met OneUI 2.1.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren