.

Promotiemateriaal Samsung Galaxy S8 en S8+ gelekt

Smartphones

De Samsung Galaxy S8 en S8+ zijn een van de meeste gelekte smartphones in de recente geschiedenis en aan de constante stroom van foto’s, video’s en andere informatie lijkt nog steeds geen einde te komen. In het afgelopen weekend verscheen er informatie over de prijs, Samsung kwam deze week met informatie over de digitale assistent Bixby en ook ontdekten wij op Weibo enkele foto’s van de Galaxy S8 en S8+ in meerdere kleuren.

Galaxy S8 en S8+ promotiemateriaal

Het nieuwste lek toont officieel promotiemateriaal voor de Galaxy S8 en S8+. Veel nieuwigheden zijn er op de afbeeldingen niet te zien, echter blijven de smalle bezels boven en onder het scherm indruk maken. Verder zijn de hoeken van het scherm afgerond, terwijl de schermranden licht gekromd zijn; een vlakke versie van de Galaxy S8 wordt dit jaar niet op de markt gebracht. Aan de linkerzijde vinden we een fysieke knop om Bixby, de nieuwe assistent van Samsung, te activeren.

In de onderste bezel ontbreekt de fysieke thuis-knop en de capacitieve knoppen om terug te gaan of het overzicht met apps te openen. Deze knoppen worden vervangen door digitale knoppen in de onderste rand van het scherm. De vingerafdrukscanner is vanwege het ontbreken van de thuis-knop verplaatst naar de achterzijde, naast de lens van de camera. Gebruikers kunnen ook gezichtsherkenning of de irisscanner gebruiken om de Galaxy S8 en S8+ te ontgrendelen.

Lancering in Europa

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ worden op 28 april wereldwijd gelanceerd, een maand na de onthulling op 29 maart in New York en Londen. Volgens een recent gerucht krijgt de Galaxy S8 een adviesprijs van 799 euro; de Galaxy S8+ zou 899 euro moeten kosten. Het is inmiddels mogelijk om je vrijblijvend in te schrijven op de site van Tele2, waarna je automatisch een notificatie ontvangt wanneer het tweetal in Nederland beschikbaar is voor pre-order.

De Galaxy S8 is voorzien van een 5,8-inch scherm, terwijl de Galaxy S8+ een 6,2-inch scherm heeft. In beide gevallen gaat het om een amoled-scherm met een 18.5:9 beeldverhouding. Onder de motorkap is er gekozen voor de Qualcomm Snapdragon 835 (US/Azië) of de Exynos 8895 (Europa) in combinatie met 4GB aan werkgeheugen. We verwachten een 12-megapixelcamera aan de achterzijde en een 8-megapixelcamera aan de voorkant.

Het kleinere model heeft een 3000mAh accu, terwijl de grotere S8+ beschikt over een 35000mAh accu. De telefoons kunnen draadloos of via de usb c-aansluiting worden opgeladen. Er is standaard 64GB aan opslagruimte beschikbaar dat door middel van een microSD-kaart kan worden uitgebreid. Uit de doos draaien de Galaxy S8 en S8+ op Android Nougat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren