‘Proefproductie iPhone X en iPhone X Plus (2018) in tweede kwartaal’

Smartphones

De verwachting is dat Apple dit jaar eerder begint met de proefproductie van de nieuwe iPhone X (2018), iPhone X Plus (2018) en het goedkopere model met een 6,1-inch lcd-scherm. Volgens de Taiwanese website DigiTimes zou Apple in het tweede kwartaal van 2018 beginnen met het draaien van een proefproductie om te voorkomen dat er net als vorig jaar te weinig 3D-sensormodules voor de iPhone X en de overige modellen beschikbaar zijn.

Proefproductie iPhone X (2018)

DigiTimes claimt dat bronnen uit de toeleveringsketen van Apple hebben aangegeven dat de vervroegde proefproductie de beschikbaarheid van de nieuwe iPhone-modellen zal bevorderen. Dit betekent dat er ten tijde van release meer exemplaren van de nieuwe iPhone X beschikbaar zullen zijn in vergelijking met afgelopen jaar.

Een render van de iPhone X en iPhone X Plus.

Volgens dezelfde bronnen vallen de verkopen van de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X lager uit dan verwacht, maar zij geloven dat de nieuwe aanpak van Apple zal helpen om het momentum nieuw leven in te blazen. De leveranciers van Apple zeggen dit jaar over het algemeen optimistischer te zijn over de vooruitzichten.

Vorig jaar verschenen er in de periode voor de lancering van de iPhone X verschillende geruchten dat Apple problemen zou ondervinden met de productie van het toestel. De doorgaans goed geïnformeerde KGI Securities-analist Ming-Chi Kuo bracht naar buiten dat het TrueDepth-camerasysteem voor de grootste problemen zorgde, vanwege de complexe 3D-gezichtsherkenningstechnologieën. Kort na het beschikbaar maken van de iPhone X voor pre-order in oktober liep de levertijd op naar vijf tot zes weken, echter bleek Apple al snel de situatie onder controle te hebben en sinds begin december is het apparaat vrijwel overal uit voorraad leverbaar.

We verwachten dat de iPhone X (2018) een evolutie wordt van zijn voorganger met naar alle waarschijnlijkheid een 5,8-inch oled-scherm, verbeterde camera en snellere processor. De iPhone X Plus (2018) krijgt vermoedelijk hetzelfde ontwerp en hardware, maar een groter 6,4-inch oled-scherm. Ten slotte zou Apple werken aan een goedkopere iPhone met een 6,1-inch lcd-scherm en Face ID. In tegenstelling tot de iPhone X-serie zou dit model een aluminium behuizing krijgen, waardoor ondersteuning voor draadloos opladen ontbreekt. Meer informatie over deze toestellen lees je hier.

Nog niet in het bezit van de iPhone X? Op dit moment is de smartphone bij de MediaMarkt in de aanbieding voor 1079 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren