Render toont ontwerp van Samsung Galaxy S10

Smartphones

Eerder vandaag kon je lezen dat er drie varianten van de Samsung Galaxy S10 in ontwikkeling zijn, waaronder twee modellen waarbij de camera in het scherm zit verwerkt. Ontwerper Ben Geskin heeft op basis van deze geruchten een aantal renders van de Galaxy S10 gemaakt.

Samsung Galaxy S10

Volgens het rapport van Bloomberg heeft de Galaxy S10 zeer smalle bezels aan de boven- en onderkant. Geskin maakt op de afbeelding een vergelijking met de huidige Samsung Galaxy S9 en de iPhone XS Max. Het toestel heeft daarnaast een vingerafdruksensor onder het scherm en een cameramodule met drie lenzen aan de achterzijde.

De bronnen van de site verklaarden ook dat Samsung de selfiecamera zal integreren in het scherm. Andere fabrikanten hebben tot op heden voornamelijk voor een inkeping gekozen aan de bovenkant om de bezels rondom het scherm te reduceren. Op de afbeelding zien we een kleine opening aan de bovenkant van het scherm. Een latere tweet van Geskin laat ons zien hoe de nieuwe oplossing werkt in Fortnite.

Samsung brengt de Galaxy S10 naar alle waarschijnlijkheid in de eerste helft van 2019 op de markt. De standaard Galaxy S10, codenaam Beyond, heeft een oled-scherm met gekromde schermranden, afgeronde hoeken en nagenoeg geen bezels aan de boven- en onderkant. Het toestel is ongeveer net zo groot als de bestaande 5,8-inch Galaxy S9. Samsung komt ook nog met een grotere Galaxy S10 Plus, die qua functionaliteit en specificaties vergelijkbaar zal zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*